Заедно с дългоочакваният авторски map manager на драгона, който ще претърпи още доста подобрения, решихме че е време и за ежеседмично освежаване на картите.
Идеята е следната, в тази тема ще представяте вашите предложения, екипа ще ги тества за грешки и всяка седмица ще се добавят по няколко нови към ротацията, като в края на месеца ще се пуска гласуване във форума и маповете събрали отрицателен вот съответно ще отпадат.
И сега като отпаднат маповете с малко глсове и ще си играем само дъст,инферно,ацтек и подобни заучени мапове... Последния начин за гласуване за мен беше перфектен! След новите промени, всеки трябва да знае маповете по име как се пишат, което си отнема време. И така влиза вота,че нямаш време да реагираш..70-80% от играчите натискат 1-2 без да има време да реагират. И каквото е 1или2 се избира
[Never Fall написа ... Sprayed Brainiac] И сега като отпаднат маповете с малко глсове и ще си играем само дъст,инферно,ацтек и подобни заучени мапове... Последния начин за гласуване за мен беше перфектен! След новите промени, всеки трябва да знае маповете по име как се пишат, което си отнема време. И така влиза вота,че нямаш време да реагираш..70-80% от играчите натискат 1-2 без да има време да реагират. И каквото е 1или2 се избира
+1 Задължително направете смяната на картата , да не е по средата на рунда и статсът да се задържа няколко секунди ! Сега е много тъпо - не можем да разберем ,кой тийм печели.
[Never Fall написа ... Sprayed Brainiac] И сега като отпаднат маповете с малко глсове и ще си играем само дъст,инферно,ацтек и подобни заучени мапове... Последния начин за гласуване за мен беше перфектен! След новите промени, всеки трябва да знае маповете по име как се пишат, което си отнема време. И така влиза вота,че нямаш време да реагираш..70-80% от играчите натискат 1-2 без да има време да реагират. И каквото е 1или2 се избира
Вота ще е като за админите, а не по брой гласове и непопулярните да отпадат, освен това ще се подлагат на гласуване само новите, старите няма да ви ги закачаме.