Редактори:Kobri, Lucky, SleepWalker, perfektnoto savur6enstvo, Lummox, -ThugLife-, Could I Have This Kiss Forever, SleepWalker-, Xfirb, pochti perfekten*
Ник : VANKOOO Сървър : Massive Причина : obijda Доказателство с /thetime [натисни тук] до кога ще му търпим псувните ?
Ей спри да провокираш и после да качваш хората в сайта уж, че нищо не си направил. Не спира да ти говори мръсната уста, не спираш да се дракаш с всеки, после другите са гагнати заради тебе. Админите малко да се стегнат и да обърнат внимание на този индивид и на Amsterdam, че от доста време си правят каквото искат и само се дракат с хората, а са ненаказани и двамата...едно време провокацията се наказваше с гаг, а сега?
aве не нормален влезнах малко да играя почнахте веднага да обиждате ето циганин ето мангал ето шибан престанете вече стига ви предупредиха админите и аз няма да се занимавам със вас спрете обидите и пусувните ..
Nick: Un1mag1nabl3 Nick: Andjero Server: massive reason: Провокации,заяждания, обиди, непристойно поведение [натисни тук] Не знам кой какъв живот има,но и 2 пъти да влизаме с моята приятелка в месеца и ти винаги кибичиш в сървъра така,че недей коментираш и то като съм още жив в играта. [натисни тук] Бившия админ и настоящия хейтър заедно с познатия дразнител коментират зад гърба живота на другите, но иначе той не провокира и не обижда. [натисни тук] thetime [натисни тук] - Вече нали не е админ, можел да псува колкото иска Моля Истински админ да му покаже колко може да се псува в Сектора : ) Точно месец от както бях влизал за последно и Комплексарите си се ширят на воля, преди месец ви намекнах за неправомерно отношение за въпросния админ(andjero),че нещо не е както трябва и тогава го предупредихте, до колкото разбрах вече се е разделил с правата си днес и точно в деня в който се радели с правата си такова ли трябва да му е отношението? [натисни тук] << Провокация след провокация на Познатия на всички жоро и подкрепен от бивш админ. Не спира със заяжданията и намеците явно му е кофти,че момиче го убива рундове подред и комплексите си ги показва като малко детенце. [натисни тук][натисни тук][натисни тук] Плащаме си за да играем нормална игра, а не всеки рунд да четем кретенщини ,провокации, обиди и селски разговори. Колко гага и предупреждения имаше този и защо отново Спекулира с това,че определен кръг админи са му по-близки или по-точно им се мазни като баница в тепсия. Кобри знам,че си им наредил да се премахнат банове и гагове за да има приток на хора, ама така губиш играчите които влизат за играта, а не за комплексарщината.
Nick:DeLuSioNn^ e malyk reset gei steam-ID. #20 "DeLuSioNn^ e malyk reset gei" 6280 STEAM_1:1:1196072644 0 01:41 27 0 ● Server: Classic.Duct #1 ● Reason: обида и влиза със ницска ми обиди .. ● Evidence: (demo [натисни тук] - Линк за сваляне) - so we can see the date and time: и слимка: [натисни тук]
Ник: K1NG Сървър: Massive Причина: Непрестанни обиди на майка и какво ли още не. Доказателство: [натисни тук] - Линк за сваляне Въпросният играч не обижда за пръв път по този долен начин и е добре стафовете да премислят какъв гаг ще му се сложи. Все пак не плащаме всеки месец да ни обиждат на майка.
Наказани сте и двамата!
При следващо провинение гаговете ще бъдат по-дълги. Това е последен компромис!