Редактори:Kobri, Lucky, SleepWalker, perfektnoto savur6enstvo, Lummox, -ThugLife-, Could I Have This Kiss Forever, SleepWalker-, Xfirb, pochti perfekten*
ник:Oneshot Сървър: respawn Причина: обижда постоянно и системно,дори и след гаг от вип менюто сменя си ника и продължава. прави го системно. доказателство: [натисни тук] - Линк за сваляне thetime: 28:18:00 започва да обижда от 28:10:10 на 30:00:00 се вижда как си е променил ника и продължава да обижда,показва как виждам ли е недосегаем ! накрая на демото си минава на редовния ник !
Ник: Underground Connection Сървър : massiv Причина : псува и обижда !Доказателство [натисни тук] - Линк за сваляне
Моля да му се обарне голямо внимание на този играч постояно провокации ,към мен ,rezachka Advence и други играчи . Заяжда се се с почти всички вече има няколко накзания за това .Провокации от типа вие сте Дърти е смешно и само едно комплексирано човече може да се държи така с хора по голями от него .Псувал съм го и обиждал след неговите писания признавам ,но ако това не спре ще се качват и от други неговите изцепки всеки ден . Аз на наказания нося ,но явно той не може ,щом след като му изтече гага вчера ,пак започна !
<div>Ник: sword Сървър : massiv Причина : псува и обижда по майки , когато няма админи ! Доказателство с /thetime [натисни тук] <div> </div> <div><span style="color: #00ff00;"><strong>Наказан!</strong></span></div>
Защо не качи демо ми си избра снимка ???? Защото ще си гаг поне 1 месец нали ??? Качи демото да ти видят резила и с кой се заяжда всеки ден как влезе ,ако си поне малко мъж качи демото !!!
Пичове свободни сте да качвате в тази тема, когато ви обиди някой... в случая на снимката се вижда обида от твоя страна , затова и си носиш последствията! Следващия път като те провокират и обиждат, качи снимка или демо, съответно без ти да обиждат защото и ти ще си понесеш отговорността. Мисля, че основно играем големи хора, обръщайте внимание повече на играта отколкото на обиди, псуване и т.н. Хубава вечер Ви желая!