Редактори:Kobri, Lucky, SleepWalker, perfektnoto savur6enstvo, Lummox, -ThugLife-, Could I Have This Kiss Forever, SleepWalker-, Xfirb, pochti perfekten*
Дал съм демото на C0rpsemaker - 15 минути се псувахте с Spike0ne. Той също беше гагнат. Жалко, че занимавате хората с простотии.
Не спря да спамиш и да мрънкаш, точката на кипене просто дойде твърде късно, трябваше много по-рано да те гагна.
Колкото до "подкрепата" от sixara - не си мисли, че го е еня за теб - просто избива комплекси и rage-ваше из чата цял ден, тотална нервна криза защото е слабичък. Чуди се за какво да се хване само и само да избие с нещичко шамарите.
Оплакването не се взима предвид. Играчите с достъп до ВИП командите имат право да се възползват от тях спрямо друг играч, когато поведението им пречи на играта, какъвто е случая тук.
Ще ви помоля да се държите като големи хора и да не се занимавате с подобен тип репорти. Следващият път ще нашия Х2 на ВСЕКИ дръзнал да провокира в игра друг играч.
Незнам поради каква причина е изтрито предното ми оплакване в "темата за нарушители" , но ще го сложа пак просто ей така да го има в архива Не държа да бъде наказван дадения играч , интересно ми е кой и защо реши да ми изтрие поста..
Оплакването ти беше едит-нато (предполагаемо от самия теб) на "hdsfhfdhfd" или нещо от тоя тип. За това е изтрито. Играча е предупреден още тогава.