Добре дошли

Потребителско име:

Парола:

Запомни ме

[ ]

Свържи се с нас

Форуми

Отиди на страница   <<      
Редактори:Kobri, Lucky, SleepWalker, perfektnoto savur6enstvo, Lummox, -ThugLife-, Could I Have This Kiss Forever, SleepWalker-, Xfirb, pochti perfekten*
Автор Отговор
Ronnie Coleman
вт сеп 19 2023, 03:47
Регистриран потребител #22934
Регистриран: пт дек 07 2012, 10:25
съобщения: 2

Ник : pak sum durpal purple 
Сървър : Massive 
Причина : Постоянно обиди и дразги 

Наказан!

[ Редактирано ср сеп 20 2023, 12:57 ]
Най-отгоре
{SENDPM=22934}
pak sum durpal purple
вт сеп 19 2023, 03:50
Регистриран потребител #37388
Регистриран: ср авг 23 2023, 04:48
съобщения: 1

Ник: Ronnie Coleman 
Сървър: massive 
Причина: провокирва само това "ромче" и иска да бъде изсипано тежко със шамари
 Доказателство: с /thetime [натисни тук] [натисни тук] [натисни тук] П.С: Като си голям "гъзар" и много отворен, има начин как да ме "пребиеш" столипиновски шопар

Наказан!

[ Редактирано ср сеп 20 2023, 12:57 ]
Най-отгоре
{SENDPM=37388}
pochti perfekten*
ср сеп 20 2023, 12:58

Регистриран потребител #32138
Регистриран: нд юли 09 2017, 06:06
съобщения: 47
И двамата получавате по 24ч предупредителен гаг. Ако не спрете да си пишете един на друг и да се обиждате и заяждате, следващият ще бъде по-дълъг.
Най-отгоре
{SENDPM=32138}
AoE-Gabriella
ср сеп 20 2023, 12:32
Регистриран потребител #37417
Регистриран: ср сеп 20 2023, 11:48
съобщения: 1
Здравейте. Платих си само и само да се регистрирам във форума заради играча с ВИП Екстри Mindfck, който играе в Classic Dust 2 Only. Този играч е крайно арогантен и постоянно създава смут към играчите, които са по-слаби от него и ги обижда. Наистина не ми се занимава да качвам демо и тайминг от това, което се случи днес, защото играя само от работа и съм възпрепятствана. Днес с този индивид играхме като Терористи на D2. Той и още 2-ма човека избързаха и заложиха бомба на [b]. Аз видях, че доминират там и реших да остана на [T-X] да спра потока CT, които ще им набият от Стълби и Техен Х. Само че, те явно са показали на врата и ги избиха. Тръгнах към [b] за да спра евентуален дефюз, който още не беше осъществен и тоя ме SLAY. След това го нарекох цървул и ме slay отново и ме gag ( за което нямам против и тук той е с право ). Идеята е, че той няма право да прави каквато и да била оценка, преценка и насърчава останалите играчи как да играят и за това [АКО НЕ МУ ХАРЕСА] да ги slay. Това, че си арогантен и се мислиш за по-добър от всички останали не ти дава право, да диктуваш играта на останалите и да злоупотребяваш с правата си. В тази ситуация аз бях преценила всичко и щях да си свърша работата, защото имах и знаех, че имам достатъчно време да го направя. А, за да направя тази преценка аз имам достатъчно опит [дори професионален в моя случай "казвам професионален опит, защото аз съм играла там където, едно време, Mindfck е гледал клипчета и се е учил] в тази игра, за да си свърша работата добре или поне да се опитам. Аз играя в тази верига още от OptiLan и не знам за сега, но преди имаше наказания за такива като този тук. Следете този хубавец. Приятна игра на всички.
Най-отгоре
{SENDPM=37417}
nAk yMpEx
ср сеп 20 2023, 12:47
Classic Admin
Регистриран потребител #31178
Регистриран: вт сеп 27 2016, 10:00
съобщения: 42
Здравей AoE-Gabriella. За съжаление, без демо по образец, не може да се предприеме нищо срещу него. Но мога да ти кажа, че играчът е в полезрението на колектива ни, за постоянно превишаване на права и провокиране и ще бъде следен много изкъсо. Разбирам невъзможността ти да правиш и качваш демота на работа, но уви, това е единственият начин за нас да предприемем мерки срещу него, в отсъствието на админ. В този ред на мисли, можете само да ни помогнете с демотата и да спрем такъв тип отношение и превишаване на права. Благодарим за коментарът ти и ти пожелаваме приятна игра във веригата!
Най-отгоре
{SENDPM=31178}
Отиди на страница   <<       

Иди:     Най-отгоре

Colour Key:
Главен Администратор, Администратор, Support, Екип, CS Админ, VIP, Miss Sector.BG, Потребител

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF