От много време го казвахме, от много време се разправяме, бяхме се разбрали "уѫ" да не се закачаме повече, щото е тъпо за всички, но въпреки това, това е резултата. Почва да става много вече.
Това е реакцията след моят пост, в игра. Без никой нищо да им е писал.
Пехо : Не знаех че това е място за отворена дискусия? Не знаех че коленето е провокация? Не знаех че си длъѫен да играеш специфичен отбор, след като си играл друг, предният мап? А защо други хора който нямат нищо общо с това което се случва се включват, не знам.
Ник: AnAgrAmA Сървър: Dust2 Classic International Причина: Обида Доказателство: Снимка
Това не му е за пръв път да обижда стана му навик и мисля че е редно да се качи. Моля да се вземе под внимание защото от няколко дни насам не пропуска да псува без никакви съображения. Благодаря!
Ник:88 |Peho Сървър:dust2 International Причина:Обижда ме почти винаги когато играем заедно с обиди от сорта(дебела,мустак,бот и тн).Забелязвам,че обижда и други играчи и им прави забележки за глупости(явно се мисли за админ).
Ely , само да вметнем ,че админите не обиждат и не правят забележки за глупости Играчът ще бъде наказан !