Reason: Първо ме обижда - бил съм мастия, защото не съм му извадил нож
Както и да е, преглътнах го някак си
https://prikachi.net/image/image-2024-09-09-202902819.DE9Fn (малко качеството е ) След няколко мапа ме гагва без никаква причина.Всъщност ми стана смешно как написа думата "мерудия", но байдъна знаем, че си пада малко кибритлия.Ето и демото - [натисни тук] - Линк за сваляне
Nick: gismo Server: Dust 2 Reason: Обижда Screenshot: [натисни тук] Demo: [натисни тук] - Линк за сваляне Знам че не е достатъчно за наказание.Демото е от цялата карта, а в ролите са...знаете си.Виповете. п.с - Ето още едно демо, ако първото не е достатъчно. [натисни тук] - Линк за сваляне Ако не ви се гледа цялото, мисля 31/32 рунд някъде се срина.
Ник: gismo Сървър: D2#1 Причина: Обиди/Глупости ДОказателство > [натисни тук] Това не му първата проява с подобни изказвания. Закани се на някой. Само тормози играчите местейки се, и започва да слейва определен играч...
То хубаво Наказан, ама днес пак един игра със същият хак. Имаше админ който го банваше или кикваше, не знам точно. Човека влизаше пак в размките на 15секунди с друг ник и същото. Сигурно над 10 пъти го махна админа и оня продължаваше. После се отказах и излязох. Не знам, някаква атака ли е, какво е, но и вчера въпросният Сикарио се хвалеше, че админите не можело да го спрат, почнали, ама се отказали и т.н...