Ник: TheEvilStrudel Сървър: D2 Int Причина: AIMBOT [натисни тук] - Линк за сваляне [натисни тук] - Линк за сваляне
Играча е чист !
Не съм съгласен. Ясно се вижда завъртането на мерника на някой от изстрелите с AWP. А с автоматичните оръжия на някой от убииствата мерника трепери здравата. Което си е чист признак за aim hack. Защо само при някой стрелби? - Защото има хакове с менюта, можеш да си направиш аим-а да ти е от всяко копче на мишката, можеш да го изключиш или включиш. Ако мерника на този играч не трепери достатъчно за да разберете дали е хак или не, то вече е късно да се научите. Бошката и той не беше хакер, ама стана Ма язе съм прост.
Nick: Itso Server:International Обижда всички и постоянно от противниковия отбор,че са ботове,не могат да играят;боклуци и тн. И когато се обадих почна и с тези обиди към мен
Моля , прикачи демо ,за да може оплакването да бъде разгледано !
nick= Понеже бяха няколко човека, които псуваха не мога да напиша никовете на всички, но някои от тях се запомнят лесно поради честотата на грубост: hi bro, 88 | Samuray, 69 | Pinko, за този ник Erorwird не съм сигурен дали се пише така, но в демото се вижда всичко. Сървър - sectro dust 2 intenational 149.202.80.215:27015З дравейте, снощи качих демо в, което се вижда как най-демонстративно и без никакви скруполи се отправят убиди към играч, докато в сървара имаше и деца. Изгледайте демото, което ще кача отново тъй като до, колкото разбрах е станало някакъв биг и "оплакването" ми е изчезнало. Драмите започват някъде към средата на карата от 25-тата минута. [натисни тук] -> линк за сваляне