Редактори:Kobri, Lucky, SleepWalker, perfektnoto savur6enstvo, Lummox, -ThugLife-, Could I Have This Kiss Forever, SleepWalker-, Xfirb, pochti perfekten*
От 3 часа съм в сървара и не съм видял 1 админ, не ни е и трябвало докато не влезна въпростният играч (buzz), викнах няколко пъти админ, защото започна да обижда на майка, спрямо друг играч, админ не влезе. Нещо писах с някой от играчите и този започна да ме обижда мен, като накрая дори започна да пише за починалата ми майка, това не е гаг за 2 дни, аз поне 1 меце. Точно поради тази причина съм пуснал и кандидатура за админ, за да мога да контролирам тези селски,недостойни за този сървър играчи.
Наказан!И не се пали толкова - не може на момента в който пишеш някой специално заради теб да си остави работата и да скочи в сървъра още на първата секунда. Като имаш оплакване - качваш снимките тук в темата и ще бъде наказан когато някой админ се освободи и прегледа оплакването
Моля за малко съдействие от страна на АДМИНИТЕ спрямо един играч, а именно Khamzat Chimaev. 80/90% от играчита се оплакват от него и начинът му на игра, който е винаги терорист и постоянно стои и чака до последно, бави играта, изнервя играч1ите, стават агресивни и започват да го псуват. Силен играч е, но не и коректен !!! Не може от 10 жрътки 9 да умре от време и на 99% да е последен. Стои пре дтъмно или в тъмно, без значение дали е заложена бомбата или не. Моля вземете мерки.
Br1ce, тази тема е за конкретни оплаквания, написани по образец. Писал си не веднъж, но нито един път по образеца. Общи оплаквания или недеволство от други играчи, можеш да си коментираш в Общите теми/Дискусии. Моля, започни да използваш тази тема САМО по предназначението й, и САМО по образец. Свободните съчинения, в Дискусии/Общи теми! Все пак си кандидатствал за админ, очаква се, да знаеш тези неща! Благодарим предварително!