5. Най-много убийства за един рунд 6. Най-забавна снимка от сървъра 7. Най-причудливо място за закачане из мапа докато сте furien
съм сигурен, че някой вече е свършил работата, но не е снимал или още не е качил. Така че, действайте
Информация направо от кухнята по точка 4. => Пет пъти убийство на админ с граната Има вече 2ма участници вдигнали 2 пъти админи във въздуха - нямате време за губене, ако желаете да ги настигнете.
Качвам снимка по точка 6. => Най-забавна снимка от сървъра Съвсем спокойно всеки може да направи такава снимка - примерно: наредени в редица до стена (jail), много трупове на 1 място, 3-ма едновременно вдигнати с граната, стълба към небето... и др.
Нагледно с такъв елементарен пик, някой може да си спечели 3k точки, че и титла (SECTOR Furien Joker) за 10 дни
На първите 3 снимки, нямам време, но админите бяха така любезни да кажат, че ще потвърдят автентичността им, а и h0fmaN* е от 24.09.2016г. с този ник, така че няма как да е отпреди началото на състезанието.
На първите 3 снимки, нямам време, но админите бяха така любезни да кажат, че ще потвърдят автентичността им, а и h0fmaN* е от 24.09.2016г. с този ник, така че няма как да е отпреди началото на състезанието. Сайтът за снимките е сменен!
По т.8 най-лоялен V.I.P. - [натисни тук] За точките не знам, ама по този показател не знам дали има по-лоялен от мен ---> [натисни тук]