Дойде време за нови попълнения от админи в нашите сървъри:
Всички Classic сървъри
Айм
Детмач
Гънгейм
и
Всички FUN сървъри
Ако сте останали незабелязани и имате умения в играта, и извън нея, то сега е вашето време за изява.
Имаме следните изисквания:
Да сте редовни в игра;
Да сте обективни и да имате честна, и безпристрастна преценка;
Да имате опит в играта, форума и да помагате на други играчи за разрешаването на проблеми свързани с играта;
Да притежавате здрави нерви; да подхождате културно и с уважение към всеки един потребител, независимо от това дали не Ви е приятен.
Имайте предвид, че от доста време насам колегите админи не получават служебен резервиран слот и помагат финансово както останалите играчи - трябва да имате активен вип абонамент!
Ако смятате, че отговаряте на горепосочените условия и сте готови да се раздавате безкористно за общото благо, може да се кандидатирате като напишете отговор в тази тема със следната информация:
Ник в игра: Сървър в който искате да сте админ: Вашето име: Актуална снимка: - качвайте тук - [натисни тук] Години: Време, което може да отделите за игра: Град: С какво се занимавате: С какво бихте допринесли за развитието на сървъра:
пс: Кандидатури се приемат само тук! Краен срок НЯМА!
Ник в игра: BaDaZz Сървър в който искате да сте админ: SECTOR.BG Furien Вашето име: Илиян Актуална снимка: Години: 17 Време, което може да отделите за игра: 3-4 часа. През почивните дни може и повече. Град: Плевен. С какво се занимавате: Ученик съм. С какво бихте допринесли за развитието на сървъра: Спокойна игра,изпълнена с много емоции.Наказание на хората,който развалят комфорта в сървъра.Помощ на потребителите който имат нужда,било то въпрос или нещо да им се помогне.
Ник в игра:It's My Life Сървър в който искате да сте админ:Zombie Plague Apocalypse Вашето име:Дамян Актуална снимка: [натисни тук] Години:16 Време, което може да отделите за игра:4-5 часа всеки ден Град:Димитровград С какво се занимавате:За сега с нищо С какво бихте допринесли за развитието на сървъра:да гледам за нарушители в сървъра и хора които развалят играта на другите които искат да се забавляват.
Ник в игра: BiG_BanG Сървър в който искате да сте админ: Furien , Ghostmod. Вашето име: Светлин Актуална снимка: [натисни тук] Години:25 Време, което може да отделите за игра: 5-6 часа на ден Град: аз съм от Кюстендил но живея извън България С какво се занимавате: Работя С какво бихте допринесли за развитието на сървъра: ще се стремя да направя една приятна игра за всеки един играч сътветно правилата на сървъра ще помагам колкото се може повече и разбирасе искам да допълня че за срок от 4 години игра в сърварите на SECTOR не съм бил наказван според мен това е достатъчен пример за честност, ще се старая да има по малко наказани и повече доволни играчи !!!
Ник в игра: `ThugLife Сървър в който искате да сте админ: Furien и Escape Вашето име: Симеон Актуална снимка: Години: 16 Време, което може да отделите за игра: 4-5 (През почивните дни повече) Град: Бургас С какво се занимавате: уча, тренирам С какво бихте допринесли за развитието на сървъра: Спокойна игра за всички в сървъра.Помагам на новодошлите играчи, и притежавам всички изисквания и качества да заема поста.
Ник в игра foK Сървър в който искате да сте админ: SECTOR.BG Zombie Plague Apocalypse Вашето име: Йордан Актуална снимка: [натисни тук] Години: 18 Време,което може да отделите за игра:3-4 часа на ден Град: София С какво се занимавате: Сервитьор,Барман,Уча С какво бихте допринесли за развитието на сървърите: Спокойна и редовна игра,ред и дисциплина,готов съм да помогна на когото и да било
Ник в игра: baio Сървър в който искате да сте админ: Furien,War3FT Respawn Вашето име: Страхил Актуална снимка: Години:26 Време, което може да отделите за игра: 5-6часа като събота и неделя 6-7 Град: Благоевград С какво се занимавате: Работя С какво бихте допринесли за развитието на сървъра: Ще работя така че да може играта да буде приятна за всички дори и да не са ВИП. Ще следая за нередности и измами
Ник в игра:MrDeepSense Сървър в който искате да сте админ: Zombie,Deathrun Вашето име: Стоян Актуална снимка: [натисни тук] Години:20 Време, което може да отделите за игра: 4-5 часа на ден Град: Слънчев бряг С какво се занимавате: Работя С какво бихте допринесли за развитието на сървъра: Да има редовна и спокоина игра да няма хакове.
Ник в игра: Akadieca Сървър в който искате да сте админ: Ghostmode/Zombie Вашето име: Румен Актуална снимка: [натисни тук] Години: 16 Време, което може да отделите за игра: 7/8 часа на ден. Град: Wildeshausen (Германия) С какво се занимавате: Учене/Judo/Фитнес С какво бихте допринесли за развитието на сървъра: Добра игра , разбирателство и винаги бих помогнал на играчите ако имат проблеми.