Редактори:Kobri, Lucky, SleepWalker, perfektnoto savur6enstvo, Lummox, -ThugLife-, Could I Have This Kiss Forever, SleepWalker-, Xfirb, pochti perfekten*
Ник в игра: NeveR ShooT Me! Сървър в който искате да сте админ: Paintball ili Ghostmod Вашето име: Станимир Актуална снимка: [натисни тук] Години: 19 Време, което може да отделите за игра: 5-6 часа на ден Град: С какво се занимавате: уча все още С какво бихте допринесли за развитието на сървъра:чиста, спокойна и редовна игра. Винаги готов да помагам и ще се старая да запазя добрия тон в сървърите и естествено нарушителите да бъдат наказани
Ник в игра: Happy13 Сървър в който искате да сте админ: Furien i Knife Arena Вашето име: Иван Снимка: [натисни тук] Години: 23 Време, което може да отделите за игра: 5-6h Понеделни-Четвъртък 8-10h Петък-Неделя Град: Пазарджик С какво се занимавате: Работя (на смяни) С какво бихте допринесли за развитието на сървъра: С каквото мога! Оправяне на спорове, обяснение за сърварите, наблудаване за спазване на правилата и подобни!
Ник в игра: Vesko Jechev Сървър в който искате да сте админ: JailBreak или Furien Вашето име: Веселин Актуална снимка: [натисни тук] Години: 14 Време, което може да отделите за игра: Играя по-всяко време по 3-4-5 часа. Град: Сливен С какво се занимавате: Уча С какво бихте допринесли за развитието на сървъра: Като следя за нарушения,спорове,псувни и хакове.Ще следя играта както повечето от админите и да помагам на новите играчи.
Ник в игра: RUSKI STANDART ! Сървър в който искате да сте админ: Massive#3 Вашето име: Здравко Актуална снимка: само ако настоявате Години: 26 Време, което може да отделите за игра: 1,2,3ч според зависи Град: Варна С какво се занимавате: с дъщеря ми най-често ; ) С какво бихте допринесли за развитието на сървъра: контрол
Ник в игра: SpRaYMach1n3 Сървър в който искате да сте админ: Hide'N'Seek Вашето име: Мартин. Актуална снимка: [натисни тук] Години: 17 след 2 месеца ставам на 18 Време, което може да отделите за игра: 10,11 часа на ден Град: София С какво се занимавате: Учене,Спортувам ММА. С какво бихте допринесли за развитието на сървъра: Спокойна игра. Ще помогна на начинаещите да се научат. Също така искам да се контролира играта във HNS като не се псува.
Ник в игра:Redfox Сървър в който искате да сте админ: Classic dust2 Вашето име:Gabriela Актуална снимка: Години:24 Време, което може да отделите за игра:4-5 часа Град:Seaton,England С какво се занимавате:работя С какво бихте допринесли за развитието на сървъра:По-спокойна и приятна игра.Съдействие на играчите при затруднения във връзка с играта.Разрешаване на конфликти между играчи.
Ник в игра: N1kO Сървър в който искате да сте админ: Classic dust2 Вашето име:Николай Актуална снимка: ---- Години:30 Време, което може да отделите за игра:2-3 часа Град:Казанлък С какво се занимавате:работя С какво бихте допринесли за развитието на сървъра: Преди съм поддържал ЦС сървъри и имам опит и поглед над играчите Мога да помогна с някой идеи за сървъра, също така с разрешаването на проблемите между играчите. Gl and hf
Ник в игра: Smoke weed everyday Сървър в който искате да сте админ: Furien,Ghostmode,Deathrun Вашето име: Николай Актуална снимка: [натисни тук] Години: 17 Време, което може да отделите за игра: 3-4 часа Град: Смолян С какво се занимавате: Уча С какво бихте допринесли за развитието на сървъра: Спокойна,чиста игра и да помага на всеки с к''вото мога
Ник в игра: *KaZaNoVa* Сървър в който искате да сте админ: Massive Вашето име: Емре Актуална снимка: долу съм Години: 16 Време, което може да отделите за игра: 4 часа всики ден Град: Момчилград С какво се занимавате: уча още С какво бихте допринесли за развитието на сървъра: контрол, диcплина, без глупости и без нарушения
Ник в игра: nAk yMpEx Сървър в който искате да сте админ: Sector BG Classic Dust2 Вашето име: Стефан Новков Актуална снимка: - качвайте тук - [натисни тук] Години: 26 Време, което може да отделите за игра: 3-6 часа на ден (основно след 10-11 вечерта) Град: София С какво се занимавате: работя в сферата на търговията С какво бихте допринесли за развитието на сървъра: целеустремен съм към това, качеството на сървърите да се повишава постоянно, чрез контрол за хакери, и цялостното поведение в играта ( псувни, расизъм и тн.), но също така освен контрол над играчите, те имат нужда гласът и мнението им да бъде чуто и взето под внимание. Готов съм да помагам за това и да споделям идеи за развитието на този, но и на всички останали сървъри.