Ник в игра:Drowfy | Jack Danger` Сървър в който искате да сте админ:war3 Вашето име: Иван Актуална снимка: [натисни тук] Години: 28 Време,което мога да отделям - доста Град:Бургас С какво се занимавате: Работя С какво бихте допринесли за развитието на сървъра: Стар играч съм искам да съберем старата група на war3 и да си правим големи игри....
Ник в игра:kazanlu6kata_strelba Сървър в който искате да сте админ:Дъст2 Вашето име: Мехмед Актуална снимка: Имам доста в темата "Мечка страх" ник Джет Л1 Години: 28 Време,което мога да отделям-редовен циклоп съм си знаете Град:Казанлък С какво се занимавате: Ремонт на дома С какво бихте допринесли за развитието на сървъра: За чиста игра!Знам как да си използвам командите когато ви бях колега нямах 1 оплакване
Ник в игра: Producenta Сървър в който искате да сте админ: wc3 normal или massive Вашето име: Илиян Актуална снимка: [натисни тук] Години: 20 Време,което мога да отделям - 2-3 часа на ден през седмицата, 4-5-6 уикендите Град: София С какво се занимавате: Работя - уеб програмист С какво бихте допринесли за развитието на сървъра: Контрол за нормална игра.
Ник в игра : john wick Сървър в който искате да сте админ: Zombie Escape Вашето име: драгомир Години: 24 Време,което мога да отделям - 6-8 часа на ден С какво бихте допринесли за развитието на сървъра: Спокойна игра. без обиди, без цинизми, ще помогна с каквото мога
Ник в игра: paN` Сървър в който искате да сте админ: wc3 normal или massive Вашето име: Христо Актуална снимка: [натисни тук] Години: 20 Време,което мога да отделям - 3-4 часа на ден през седмицата, 5-6 уикендите Град: София С какво се занимавате: Работя в Betting Индусрия / Анализатор на спортове / Supervisor С какво бихте допринесли за развитието на сървъра: Контрол за нормална игра.
Ник в игра: HeBeHa Сървър в който искате да сте админ: Knife Вашето име: Невена Години: 20 Време, което може да отделите за игра: 2 до 4 часа Град: Русе С какво се занимавате: Уча в университет С какво бихте допринесли за развитието на сървъра: спазване на правилата и премахване на нечестни играчи
Ник в игра: Veronica Сървър в който искате да сте админ: SECTOR.BG Classic Dust2 Вашето име: Вероника Актуална снимка: Години: 21 Време,което мога да отделям - 2-3 часа Град: Разлог С какво се занимавате: В момента нищо С какво бихте допринесли за развитието на сървъра: Спокойствие и нормална игра. Мразя лигавщините.
Ник в игра:noobsize`shaft Сървър в който искате да сте админ:SECTOR.BG Classic Massive Вашето име:Димитър Актуална снимка: Години:23 Време, което може да отделите за игра:4-5часа Град:София С какво се занимавате:Работя С какво бихте допринесли за развитието на сървъра:На това мога да отговоря само със:Искам да стана админ,защото админите са малко и доста рядко влизат в сървъра,а нарушителите са доста.
Ник в игра:Trap MiX Сървър в който искате да сте админ:Zombie Apocalypse Вашето име:Георги Години:23 Време, което може да отделите за игра:5-6 часа Град:Букурещ-Румъния С какво се занимавате:Работя С какво бихте допринесли за развитието на сървъра: Уважение,Дисциплина,без арогантност на играчите,спазване на правилата на дадения сървър -Правила Zombie Apocalypse
Ник в игра: | FullSpeeD | Headshot Сървър в който искате да сте админ: wc3 normal Вашето име: Ивелин Години: 30 Време,което мога да отделям - 4+ часа всеки ден ! Град: Стара Загора С какво се занимавате: Работя С какво бихте допринесли за развитието на сървъра: Контрол за нормална игра. Подпомагане,за все още не написаните правила за WC3 сървър-а и тяхното спазване.