Редактори:Kobri, Lucky, SleepWalker, perfektnoto savur6enstvo, Lummox, -ThugLife-, Could I Have This Kiss Forever, SleepWalker-, Xfirb, pochti perfekten*
Ник в игра: Damn Сървър в който искате да сте админ:SECTOR.BG RESPAWN 18+ [Combos][ArmyRanks Вашето име:Михаил Актуална снимка: [натисни тук] Години:35 Време, което може да отделите за игра:1-2 часа на ден Град: Добрич С какво се занимавате: Quality Assurance С какво бихте допринесли за развитието на сървъра: Следене за спазване правилата на сървъра, етикет на държание на играчите, използването на помощни средства(hack), Съпорт при нужда.
Ник в играта : alexiev Сървър в който искате да сте админ: класик сървърите Вашето име : Николай Години : 35 Актуална снимка : [натисни тук] Времето , което може да отделите за игра: 4-5 часа на ден. Предимно след 20:00ч Град: София С какви се занимавате: IT С какво бихте ,допринесли за развитието на сървъра: Да няма лош език, обиди и хакове.
Ник в игра: TrustIssues Сървър в който искате да сте админ: Zombie Plague Apocalypse Вашето име:Пейо Актуална снимка: [натисни тук] Години:18 Време, което може да отделите за игра: 3-4 часа на ден Град: Бургас С какво се занимавате: Softuni Programming Fundamentals with Python С какво бихте допринесли за развитието на сървъра: С вкарването на малко повече екстри, оптимизирането, и със следенето на проблемни играчи.
Ник в игра: Unlimited Power | Indzhov Сървър в който искате да сте админ: Classic International d2 only Вашето име: Васко Години: 35 Време, което може да отделите за игра: 3-4 зависи Град: Петрич в момента съм в Германия С какво се занимавате: Уча С какво бихте допринесли за развитието на сървъра: Накратко спокойна игра , естествено и да помагам на хората с каквото мога
Ник в игра: i don't g1ve a fuckin fuck Сървър в който искате да сте админ: Classic servers Вашето име: Симеон Актуална снимка: [url][html] Години: 28 Време, което може да отделите за игра: 4-5 часа, уикенда докато не ме заболи глава, хаха. Град: София С какво се занимавате: държавен служител С какво бихте допринесли за развитието на сървъра: Следене за чиста игра, приятен тон, съдействие на играчи по време на игра.
Ник в игра: tupcho Сървър в който искате да сте админ: Classic International d2 only, където другаде има нужда от шериф. Вашето име: То..дор. Години: 18 Време, което може да отделите за игра: 0-120ч(седмично). Град: Сандански С какво се занимавате: Симулирам социологическо развитие, Иначе реално правя ремонт на 2 апартамента, като свърша тях имам да правя довършителни дейности на още 2, плюс бутане на басейна на покрива, че ме нападнаха от строителен надзор и ме питаха дали искам да падне къщата. Казах НЕ, те казаха като е НЕ, бутай басейна на покрива. Та ше бутам басейн. С какво бихте допринесли за развитието на сървъра: Ще направя така, че Кобри да даде на всички по 10 000 кредита, 8 кебапчета и бири на корем.
Ник в игра: Wu Сървър в който искате да сте админ: SECTOR.BG RESPAWN 18+ [Combos][ArmyRanks Вашето име: emil genchev снимка: Предпочитам да не давам Години: 34 Време, което може да отделите за игра: Всеки ден по 4 5 часа. Град: Велико Търново С какво се занимавате: Земеделие. С какво бихте допринесли за развитието на сървъра - ще следя за нарушители и добрия тон в сървъра..
Ник в игра: Simon Riley Сървър в който искате да сте админ: Zombie Plague Apocalypse Вашето име: Антонио Актуална снимка : [натисни тук] Години: 18 Време, което може да отделите за игра: 3-4 часа Град: Бургас С какво се занимавате: Фитнес инструктор съм С какво бихте допринесли за развитието на сървъра: Нормална и спокойна игра.Без обиди. Без хакове.
Ник в игра: XaH AcnapyX`` Сървър в който искате да сте админ: Zombie Plague Apocalypse Вашето име: Христо Актуална снимка : [натисни тук] - Години: 16 Време, което може да отделите за игра: 3-4 часа на ден! Град: Бургас С какво се занимавате: Още уча С какво бихте допринесли за развитието на сървъра: Хубава игра без хакери и така нататък.