Имаме следните изисквания: Да сте редовни в игра; Редовен съм. Да сте обективни и да имате честна, и безпристрастна преценка; От доста места съм бил с права дори и модератор.[ Да имате опит в играта, форума и да помагате на други играчи за разрешаването на проблеми свързани с играта; Имам опита с желание ще им помагам Да притежавате здрави нерви; да подхождате културно и с уважение към всеки един потребител, независимо от това дали не Ви е приятен. - Естественно
Ник в игра: Reflexa Сървър в който искате да сте админ: SECTOR.BG Classic dust2 #1 +18 Вашето име: Ремзи Актуална снимка: На Лс ще ви го пратя. - качвайте тук - [натисни тук] Години: 18 Време, което може да отделите за игра: 3-4 часа може и повече Град: Стара Загора С какво се занимавате: За сега с нищо С какво бихте допринесли за развитието на сървъра: Финансова и рекламации, спокойствието и в игра
Ник в игра: * [ 3v!L h00k ] * Traffic Boy Сървър в който искате да сте админ: War3FT Respawn Вашето име: Тодор Писков Актуална снимка: [натисни тук] Години: 32 Време, което може да отделите за игра: 3-4 часа на ден зависи. Град: Карлово С какво се занимавате: Пожарникар съм С какво бихте допринесли за развитието на сървъра: До по чиста игра във сървъра на няма хакери и да се играе чиста и спокойна игра.
Сървър в който искате да сте админ: Играя във касик сървърите Интернешънал , Масив кадето има хора. Предпочитам Интернатионал Д2 класик ако правата важат за 1 от сърварите при удобрение.
Време, което може да отделите за игра: 3-4 часа на ден зависи.
Град: Златооград но живея в чужбина за момента.
С какво се занимавате: Работя и уча.
С какво бихте допринесли за развитието на сървъра: Потдържане на по чистия тон в сервърите, премахване на хакери и информация където мога да бъда полезен.
Nick in game: Kirito Einz Server you want to be admin: respawn 18+ skins Your name: Milenko Age:21 Time you can spend playing: 2,3 hrs City:Novi Sad What you do: drive trucks What you would contribute to the development of the server:im openminded and i like to get along with everyone if possible ... I can provide with donations and order on server .
Ник в игра: R. Radevv* Сървър в който искате да сте админ: > SECTOR > DUST2 Classic International Вашето име: Расим Актуална снимка: - Години: 24 Време, което може да отделите за игра: Между 3-5 часа на ден, като мога да бъда активен и през деня. Град: Добрич но живея в Германия С какво се занимавате: От 5 месеца не бачкам взимам борса и помощи, тъй като мога всеки ден да влизам и да цъкам. С какво бихте допринесли за развитието на сървъра: Смятам, че ще бъда полезен на сървъра и ще допринеса за по-спокойна игра.
Ник в игра: Rey Сървър в който искате да сте админ: War3FT Respown Вашето име: Димитър Димитров Актуална снимка: Години: 31 Време, което може да отделите за игра: 3-4 часа, както и в зависимост от свободното време Град: гр.Варна С какво се занимавате: инспектор в СКП. Допълнително възнамерявам да се занимавам с изучаване на JavaScript. С какво бихте допринесли за развитието на сървъра: С забавна игра, уважение към играчите и техните предпочитания към карти за игра. Подпомагане на новодошлите играчи в сървъра. Следене за хакери и своевременното им отстраняване от игра, както и следенето за спазване на добрият тон и вежливост в разговорите между играчи.
Ник в игра: Ο μαγκας Сървър в който искате да сте админ: War3FT Respown + Warcraft Вашето име: Димитър Рупанов Актуална снимка: Малко е странна това за мен? Кой пък ще ме гледа и за какво? Години: 43 Време- по всяко време. Основно играя след 21:00, забелязвам, че тогава рядко има админи. Зимно време което наближава, имам повече свободно време и играя доста дори и през деня. Град: Сливен Занимание- работя С какво бихте допринесли- бил съм админ и в друга верига, основно за контол на добрият тон и оттърване от хакери. Прави ми впечатление, в warcraft влиза 1 админ най-често, не прави баланс между тимовете. В предишният сървър , на това се наблягаше и сега играта ми е такава. Винаги влизам към слабият отбор или към този с по-малко играчи. А, тук често играем 4 играча срещу 1. Няма баланс. Ами това е, играя често и мога да помагам, ако имате нужда.
Ник в игра:NllRee Сървър в който искате да сте админ:Massive Вашето име:Георги Актуална снимка:Ще дам на ЛС Години:31 Време, което може да отделите за игра:2-3-4 часа Град:София С какво се занимавате:Работя в IT сферата. С какво бихте допринесли за развитието на сървъра:Ще следя за спазването правилата на сървъра и добрата атмосфера вътре в него.Ще помагам на играчите , ако имат някакви въпроси.