Добра идея е всеки нов, който се е регнал в нашия форум, да напише по няколко думи за себе си. Целта е да се опознаем и да разберем едно-две неща за членовете на форума
Дилян Босаков, 24 годишен роден съм и живея по настоящем в Стамболийски. 2 години сис адмн в Спектър Нет София, в момента във Фреш Лоджик ЕООД гр. Пловдив. Цъкам CS още от първите бети през 99-2000, но само за удоволствие.
Казвам се Мартин, на 22 години съм.Роден съм и живея в Варна. Занимавам се с спорт и други интересни неща . През свободното си време съм с приятели , и играя цс разбирасе
Казвам се Цветелина Ангелова... на 22 години съм от София.... бъдеща фотографка съм,обичам родината ми,семейството ми и котето ми Шуши...Играя кънтър-страйк за релакс и забавление:)
Димитър Димов...На 20 години съм. Роден в Пловдив, но живея от 19 години в София. Завършил: НФСГ специалност предприемачество с английски. Сега съм студент "Финанси" в УНСС. Работя в call center na vivatel, през свободното време cs и conquiztador. Фитнес FTW!