HALLO ,Аз съм Моника...занимавам се професионално с Билярд,тренирала съм адски много спортове, не харесвам Чалга....и така (това за чалгата е мн важно да се спомене :Д А да от Софиа съм и съм на 20 годинки
Казвам се Николай Цветанов Генков на 15 години сам скоро ще правя 16 на 28 Октомври зодия Скорпион Роден сам във Варна.Уча в Стройтелната гимназия ПГСАГ ,,Васил Левски'' Тренирам Баскетб0л от 5 години.Обичам да яздя коне също така играя футбол,волейбол и хандбал.Много обичам руси какички Обичам да играя Warcraft,CS,Lineage i MU.Който иска повече информация скайп nikito290 Надявам се че сам казал всичко.Благодаря!
Казвам се Мартин на 17 години (27 Октомври 18) от Пловдив Уча в езикова гимназия, първи език немски + руски. В екипа на сектор съм още от самото начало Тренирам кик бокс и ходя на фитнес, по едно време играех тенис, но прекъснах, стори ми се глупаво. Обичам да правя простотии с приятели, да се пребивам с колелото и да ям активия с плодове
Иво(прякор - муфлон) на 22г. родом от Пловдив. Занимавам се професионално с реклама( най общо казано). Имам 4 котки и смятам скоро да ги изям(110 кила съм и съм гладен постоянно). Враг на спорта, приятел на алкохола и цигарите Завърших "автото" в Пловдив и смятам повече да не се занимавам с образование
Казвам се Георги и съм на 21 години. Роден съм във град Враца ( дето гарга не каца ) и съм завършил средното си образование в механотехникум Н. Й. Вапцаров гр. Враца. Наскоро бях и студент, но прекъснах и сега съм с една дума безделник. Хоби са ми компютрите и всичко свързано с тях, тенис на корт и тенис на маса. Занимавам се предимно със Photoshop, но когато не го ползвам играя игри сред които и CS-a.
Казвам се Димитрий и съм на 18.Живея в Пловдив.Роден съм в Киев,но живея в България от 5 годишен.
Уча в езикова гимназия в Пловдив и тази година съм абитуриент.
Обичам да излизам с приятели,да играя тенис на маса,тенис на корт и футбол.Също преди играх редовно билярд,но вече ми писна. Не мога да прекарам 1 ден без да слушам музика.
Името е Михаил и съм на 17.Относно музика, слушам всичко.Нямам отношение относно чалга враждата (кой слуша, кой не слуша).12ти клас съм и ...е кво и ..още една година и стига толкова.Относно планове за бъдещето ..нестабилни са.Евентуално ще се мине с игра на покер в нета.За пиене ..биричка си е екстра с времето нещо по-силно.Здраве да е.
Еми и аз да кажа, повечето който са се подвизавали по сървърите ме познават : ). Казвам се Тодор натам не ви трябва да знаете. 28години и 1 месец : ), не е като да съм малък 196см. 110кила. Имам си фирма за предпечатна подготовка , Роден съм и живея в София, Музичката -е хип хоп, и доста рок : ) поне с него съм откърмен, смъртен враг на чалгата... ми май ви стига толкова : ). МУ