Здравейте! Казвам се Пламен, на 21 години от гр. Сливен. Обичам SCI-FI филми и всякаква музика (с изключения). Работя като графичен дизайнер в сливенска фирма, а когато имам време продавам дизайн и онлайн. Занимавам се от доста години в перфектно изучаване на Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, CorelDraw и отчасти After Effects. Имам някакви умения и във Video Editing-a. Това може би е и една от причините да се запозная с D@NG3R`, като стана на въпрос за това, с който разпускаме редовно най-вече в Jailbreak и Jump(10aa). ТУК може да видите малка част от домашните ми изработки (че фирмените не се качват много )
Крайната ми цел обаче е друга. Искам да премина постепенно към 3D дизайна, създаване на модели, текстуриране, рендериране, анимация, game develop в геймиг студиа. Лека-полека и това навлиза, за което се радвам страшно много! Учил съм 1 семестър в ТУ, но като видях каква пародия е на тема компютри се отказах. Няма как да те учат 3 години на C бейсик, като доста по-разумно и лесно е да се изучава C#. Няма как да се пишат задачки по дъската, в най-лошия случай - на кошници. Няма как 20 часа да те учат кой и как е създал Фотошоп, как се отваря CS2 версията и т.н. Но това е друга тема....
Скоро ще се местя в Пловдив, пък който е от там може да се виждаме, а дотогава съм готов да помагам във форума с каквото мога #are
Здрасти! Казвам се Красимир, на 23-години съм, след 2-месеца правя 24 ;д от град София от работещите съм, не съм глезено мамино мърляво синче.. през свободното си време разигравам в цс-а..
Здравейте играчи , бълхи И всякви други "Къртачи " Ръшват стълби , падат с кофи зад довара приятно ми е - КОМАРА ! Играеме на дъста , Зоната ги бие Пак Гол до кръста . Пазим Бомба по добре от Цял отбор Половината играчи на по 40 .. от търновския затвор . Деси Пак ги дебне на лока Абе тва на ярда не е ли .. Тока ?
Има админ , само Един ! Марвел бе брат , не DC , амин ! Той спазва стриктно само Закон Един , Да бъде абоната Мой Любим !
Искаш и ти , яко да ги ринеш .. на обучение при комара тряя да минеш. Да не забравяме и Писана Тва е котката най - подбрана . Не му се надъхвайте всички .. Писана ще ви бие по срички , До 8 вечерта " преспал е с 3 пи*ки" ( Аххаа ) Стига толкова за котето проклето За него толко общо взето . Няма Паци , няма Маци Шеметна .. е каката на сите котараци. Пляска ги с финес Тя тая пушка ще я пусне ли днес ? Соня отново в тъмното седи Докато не дойде Касапа да и каже "с Хак си , НАПУСНИ ! " Рейкон той само наблюдава , Чат пат ги убива , чат пат кошмари .. сънува че Банва , докато пуши Цигари !