Редактори:Kobri, Lucky, SleepWalker, perfektnoto savur6enstvo, Lummox, -ThugLife-, Could I Have This Kiss Forever, SleepWalker-, Xfirb, pochti perfekten*
Влиза мъж в един бар,сяда и казва на бармана: - Сипи едно голямо, докато не се е почнало. Барманът му сипва, мъжът изпива питието и пак: - Сипи още едно, докато не се е почнало. Така поръчва 3-4 пъти, докато по едно време барманът не издържал и попитал: - А имаш ли пари да платиш? - Айде, почна се! - отговорил мъжът.
Двама негри дошли в България и се хванали на бас кой ще е по-българин след две седмици. Минали двете седмици и тогава се срещнали. Първият казал: - Сутринта записах дъщерята на народни танци и ядох шкембе, а ти кво направи? Вторият отговорил: - Трай бе, мангал!
В час по български език и литература: - Я кажи Иванчо, каква е разликата между минало свършено и несвършено време! - Минало свършено е това, което направихме с Марийка вчера, а несвършено е това, което щяхме да направим, ако не ни беше спипал баща ѝ.
Един циганин, един американец и един българин летели на самолет. Пилотът им казал: - Изхвърлете всичко ненужно от самолета! Американецът хвърлил дискове. Казал, че има много такива в тяхната страна. Циганинът хвърлил едно одеяло. А българинът хвърлил циганина и казал: - Ние имаме много такива в нашата страна!
Мъж и жена вкъщи правят с*кс, но на сутринта съседът, чичо Сашко, вика на мъжа: - Слушай съседе, когато нощем правите с*кс, вашите викове и пъшкания из цялата кооперация се чуват, правете го по-тихо! – Как по-тихо? – Ами залепи на жена ти устата с тиксо, измисли нещо! Нощ е, мъжът залепва устата на жената с тиксо и започват с*кса, след първия път вика: - Чичо Сашко, добре ли е така? – Да! След втория път: - А така добре ли е? – Да! И така няколко пъти, накрая старецът не издържал и нервно крещи: - Махни това тиксо от устата на жена ти! – Защо? – Защото цялата кооперация си мисли, че мен ч*каш!
Музикалния поздрав за мичето когато съм на 3,4 ракии
- Абе, ди джея, земи та пусни спицялно за Мичето, онаа песен за сливата. – Е кваа таа песен, бе баце, земи запей малко… – Бе дека се пее “Сбогом да носиш таз слива… утре далече от мен…”
Срещат се българин и японец.По едно време японецът пита: - Искаш ли да ти покажа нещо японско ? - Покажи - отговорил българина. Японецът го пребил и му казал: - Това е карате! След малко отново го попитал: - Искаш ли да ти покажа още нещо японско? Българина отговорил: - Ми давай! Японецът пак го пребил и му казал: - Това е кунг фу. По едно време нашето момче попитал японеца: - Искаш ли аз да ти покажа нещо японско ? Японецът надъхан ми давай. Българина извадил едно желязо и го пръснал от бой! Японецът с последни сили се надигнал целия в кръв и попитал: - И какво му беше японското на това ? И българина му отговорил: - Е как какво? Полуоска от Toyota
Един ден министъра на България Б.Б, отишъл на небето при Свети Петър и му казал понеже нали си уважаван човек държавен глава нали това онова и му казал ще ти дам право на избор в рая или в ада kade искаш да си следователно ще прекараш един ден и на двете места съгласен ли си съгласен е нашия слязъл в ада Б.Б , дявола го посрещнал ко ста мо ста опънали масите туи унуи всичките му стари дружки от едно време както си му е реда мръсен киочек много хубавo си искаръл така на сутринта поспал няколко часа и дошъл втория ден свети Петър го качил на един облак дал му една арфа да си свири цял ден тъпотия скука нищо не се случва чак от тъпотия скъсал 2 3 струни на арфата след тоя ден дошъл денят на избора. И свети Петър му казал ко ста моито момче тъи тъи каде си избираш и Б.Б казал ами бат Петио ако тря съм честен доло повече ми допадна доло избирам. Свети Петър му казал няма проблем нали избора си е твои пратил го тои долу слязал нашия доло още дявола на хвода един намръщен здрасти не му казал флязал вътре аверките му едни грозни с брадавици ни маса вода нямало за пиене ад жега отишъл при дявола и му казал вчера ко беше апък днеска и дявола му казал хх вчера беше пред изборна кампания апък ти днеска избра
Един мъж си наел стая в хотел. Всичко било нормално, но по едно време чул силна музика от съседа отгоре. Качил се с молба съседа да намали малко уредбата, а онзи му казал: - Братче, сега тренирам за купон, довечера правя купона и от утре - тишина. Изтърпял човека и тренировката, и купона, но на другия ден врявата се повторила. Качва се пак горе, а оня го посреща: - Братче, сега тренирам, довечера - купон и повече няма да те безпокоя. Така минала цяла седмица - всеки ден човека се качвал горе, а оня все - тренировка, купон, тренировка, купон и т.н. Един ден вече на нашия човек му писнало и не се качил горе. Седял оня горе и се чудел: "Абе защо тоя не идва да ми се кара?" И решил да слезе долу до види какво става. Почукал - никой не му отворил. Натиснал бравата - било отключено и влязъл. Гледа - нашия човек се самозадоволява. - Какво правиш бе? - попитал го. - Братче, сега тренирам, а довечера ще ти е*а майката!