Редактори:Kobri, Lucky, SleepWalker, perfektnoto savur6enstvo, Lummox, -ThugLife-, Could I Have This Kiss Forever, SleepWalker-, Xfirb, pochti perfekten*
Един македонец емигрирал в Америка. Огладнял много, но имал само 1 долар. Видел той някаква будка и там пишело "hot-dog - $1". Гледа оня в речника: "hot" - горещ, "dog" - куче, и си вика:"Е па кат нема паре за друго, пес че йедем." Поръчал си, дали му лебо с кренвиршо, той разтваря лебецо, гледа кренвиршо и вика: -Пичка му... матерна! Мое ли от целио пес, баш ***еца да ми се падне
Пешо и Тошо заминали рано сутринта за риба. Стигнали на мястото, което си го знаят от деца, смъкнали такъмите от колата, опънали въдиците, разположили се край язовирчето и зачакали. След доста хвърляния на въдиците и добър улов, стръвта свършила. Пешо отишъл до колата, за да вземе още, а Тошо чакал до въдиците. Нещо се закачило и започнало да дърпа много яко и бай Тошо се хвърлил отгоре на въдицата. Дърпал, дърпал и с много усилия успял. Поглежда - златната рибка. - Пусни ме, моля те - рекла му тя. Ще ти изпълня 3 желания! - Добре. Искам един джип, багажникът му да е пълен с мангизи иии... нека третото желание да е за моя най-добър приятел Пешо, който е ей там - и посочил към приятеля си, който тършувал из багажника на колата. В този момент обаче, Пешо се развикал с все сила: - Тошооо, дано цяло стадо биволи те такова! Тука няма ник'ва стръв!
Вървял си Иванчо към вкъщи.По пътя срещнал един циганин, който му казал: - Иванчо, ако ми дадеш 5 лева, ще ти кажа 5 думички! И Иванчо се съгласил.Циганинът започнал: - 1 - хуй, 2 - путка, 3 - цици, 4 - свирка, 5 - "Да ви еба майката!" Иванчо се прибрал вкъщи и попитал татко си: - Тате,тате, какво значи хуй? - Закачалка, Иванчо, закачалка. - Тате,тате, какво значи путка? - Плочки, Иванчо, плочки. - Тате, тате, какво значи цици? - Очила, Иванчо, очила. - Тате, тате, какво значи свирка? - Кремвирши, Иванчо, кремвирши. - Тате,тате, а какво значи "Да ви еба майката!" ? - "Довиждане", Иванчо, "Довиждане". Вечерта им дошли гости.Иванчо ги посрещнал и те го попитали: - Иванчо, къде да си закачим якетата? - На хуйовете си! - Иванчо, не говори така!Къде е баща ти? - Лепи путки в банята! - Иванчо, ще ти се разсърдим!Къде е баба ти? - Изпусна си циците през прозореца! - Иванчо, много ни ядосваш!Къде е кака ти? - Продава свирки на пазара! - Иванчо, ние сме ти обидени и си тръгваме! - Да ви еба майката!
В час по математика: Госпожата изпитва на задача: На дървото има 3 птички, стреляте с пушка и убивате една. Колко остават на дървото? Иванчо отговаря: - Госпожо, остават 0 ! Госпожата му отгвърнала: - Не, по езика на математиката остават две, но ми харесва как мислиш! Тогава Иванчо задал задача на Госпожата си: - Госпожо, три жени стояли на една пейка в парка и трите били със сладолед в ръка. Едната жена облизва сладоледа, другата го изхвърля, защото не и харесва, а третата го изяжда целия на една хапка.. Та въпросът ми е "Коя е омъжената жена?" Госпожата му отговаря: - Е.. тази която го изяжда целия.. как.. Иванчо отговаря: - Не, госпожо, тази с яката, иначе ми харесва как мислите!