След като пуснете ЦС-а, кликвате на Mouse както е показано на снимката.
След това оставяте само настройката Mouse Look.
Reverse Mouse - Обръща движението на мишката обратно, надолу е нагоре.
Mouse Filter - Прави движенията на мишката по-плавни, ако е пуснато CS-а ще пресмята всичките движения на мишката за последните 2 фрейма което означава, че при по-бързи движения ще използвате "стара" информация.
Joystick - Тази опция е за хора, които предпочитат джойстик пред мишка, деактивирането спира търсенето на джойстик от софтуера на ЦС.
Joystick look - Същата работа като Mouse filter, само че за джойстик.
Auto-Aim - Тази опция е блокирана във всички сървъри, няма какво да се коментира.
Конзолни Команди
m_filter - 0/1 Команда служеща за активирането на Mouse filter.
m_pitch - Настройва движението на мишката надолу/нагоре по-добре да не се пипа.
m_side - Настройва движението на мишката настрани и тук по-добре е да не се пипа.
sensitivity - Бързина на мишката, това вече е индивидуално при всеки играч.
zoom_sensitivity_ratio - Временно променя бързината на мишката когато е включена оптика на оръжие и тук е индивидуално.
-noforcemaccel - Премахва "бъркането" на настройките на уиндоуса с тези в ЦС.
-noforcemparms - Използва се когато имате проблеми с настройките на бутоните на мишката когато мишката ви е с +3 бутона.
-noforcemspd - Използвате бързината която сте избрали от настройките на уиндоуса. Start -> Control Panel -> Mouse
Тези команди се слагат в полето на Анти-чийта param(s)
За потребителите на XP има mousefix, който е важен за движението на мишката и за крайния ефект. Когато Mouse Acceleration е активиран ще забележите, че движението бавно се ускорява като местите мишката. Този mousefix ще премахне ускоряването от уиндоуса, това се използва, ако задължително искате да премахнете ускорението на мишката. Понякога добавянето на нещо към регистрите може да се окаже проблем при премахване. В прикачения файл има cplmousefix.reg файл и файл, който го премахва и възстановява настройките.
Пожелаваме Ви приятна игра в сървърите на CS.sector.BG
аз съм с добри настроики на мишката... играх преди с много бърза мишка играл съм на 15, 20 ,10, 8 , 7.8 , 6 , 1 , съм пробвал и сега от много време съм на 2 и тей от ного плъзгане напарао закоравих мускула
Скоростта на мишката за всеки човек е строго индивидуална, не мисля че е нужно споменаването на опр. скорост и препоръки за по-бавни и по-бързи.... Моят съвет е просто да експерементирате докато нацелите точната скорост за вашата ръка, но не забравяите че вс. зависи и от мишката, неините характеристикита, а също така и от подложката ПС: Ако мн. ви трепери ръката, пиите 1 малко на екс и проблема ви е решен !!!
Jesus, съгласен съм с теб на пълно.Защото аз докато останових на мен как ми е добре, нацелвах скоростта.
п.с. Jesus, не аз съм човекът, който ще ти казва как да пишеш, но си оправи малко правописа Нали, всички искат във форумите да се пише правилно. Просто ти казвам не се обиждай
[THC написа ... Amfetamin] п.с. Jesus, не аз съм човекът, който ще ти казва как да пишеш, но си оправи малко правописа Нали, всички искат във форумите да се пише правилно. Просто ти казвам не се обиждай
Mutha fuckin' offtopic: И в твоя пост могат да се открият доста пропуски, но нали когато го правиш на админ е по-сладко, хаха.