Добре дошли

Потребителско име:

Парола:


Запомни ме

[ ]

Свържи се с нас

Форуми

SECTOR.BG Counter-Strike Community - The Best CS 1.6 Servers in the World! :: Форуми :: Администрация :: Правила
 
<< Предишна тема | Следваща тема >>
Общи условия и правила за използване
Редактори:Kobri, Lucky, SleepWalker, perfektnoto savur6enstvo, Lummox, -ThugLife-, Xfirb, pochti perfekten*, Keep Hope Alive
Темата е затворена
Автор Отговор
SleepWalker
нд окт 31 2021, 07:57
Head Admin

Регистриран потребител #10270
Регистриран: чт сеп 17 2009, 04:11
съобщения: 571

Посещавайки SECTOR.BG (наричан по-долу "Ни", "Ние","Нас", "Веригата", "Сайта" и "Сървърите"), Вие се съгласявате с изброените по-долу условия за ползване на сайта и сървърите. Ако не сте съгласни с някое от тях, то най-учтиво ще Ви помолим да не ни посещавате. Ние запазваме правото си да променяме тези условия по всяко едно време, а ваша отговорност е от време на време да ги преглеждате за промени, тъй като използването на услугите ни, означава че автоматично сте съгласни с тях.

Използвайки услугите ни както в сайта, така и в сървърите, Вие се съгласявате с това да не публикувате никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран, насаждане на омраза, расова дискриминация или всякакъв друг материал, който нарушава правилата на веригата, както и да не нарушавате конкретните правила за всеки отделен тип сървър.

Като администратори/модратори на форума, ние се стараем да следим стриктно за спазването на правилата и не носим отговорност за публикуваните мнения в него от страна на потребителите, както и се стараем навреме да изтриваме такова съдъръжание от сайта. Модераторите и администраторите си запазват правото да изтрият/променят/заключат/преместят всяка една тема или мнение, по свое усмотрение, ако установят нарушение.

 
SECTOR.BG не носи отговорност при наличие на неизползвани кредити във ВИП системата след последвало наказание, както и при зареждане на допълнителни такива.
 
SECTOR.BG си запазва правото да преустанови достъпа на определени лица до услугите, които предлага, както и при съмнение, че някое от условията или правилата са нарушени.


[ Редактирано ср ное 03 2021, 07:47 ]
Най-отгоре
{SENDPM=10270}
 

Иди:     Най-отгоре

Colour Key:
Главен Администратор, Администратор, Support, Екип, CS Админ, VIP, Miss Sector.BG, Потребител

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF
Powered by e107 Forum System