Добре дошли

Потребителско име:

Парола:


Запомни ме

[ ]

Свържи се с нас

Форуми

Редактори:Kobri, Lucky, SleepWalker, perfektnoto savur6enstvo, Logitech_, Lummox, -ThugLife-, Could I Have This Kiss Forever, SleepWalker-, Xfirb
Темата е затворена
Автор Отговор
WelcomE~
сб юни 26 2010, 09:47
Регистриран потребител #12
Регистриран: чт фев 19 2009, 09:54
съобщения: 1696

 
 • ПРАВИЛА НА ФОРУМА! • /1.0 / Пускайте темите си в правилния раздел. Теми пуснати в грешен раздел ще бъдат трити или заключени. Редовно нарушаване на правилото се наказва.
  /1.1/ Писането на латиница е забранено, мненията ще се редактират, а темите ще се трият.
  /1.2/ Писането с caps lock - главни букви се счита за повишаване на тон и е забранено. Забранени са и мненията с прекалени на брой емотиконки.
  /1.3/ Спама е недопустим, безсмисления флууд също. Кое е спам решават модераторите.
  Допълнение към 1.3 - Потребител няма право да post-ва второ мнение, веднага след предишното си! За тази цел си има бутон "редактирай".
 • /1.4/ Потребители, които се опитват да подклаждат спорове, караници и насаждат неприязън към потребител или администратор, подлежат на директен бан. Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат или изказват нецензурни думи към потребител/модератор/администратор на форума. Наказанията по тази точка ще бъдат изпълнявани директно, без предупреждение.
  /1.5/ Ако имате да питате или да кажете на някой потребител нещо, използвайте системата [ЛС]"лично съобщение".
  /1.6/ Преди да пишете нова тема, потърсете дали вече няма такава!! Когато сте сигурни, че няма - тогава пускайте.
  /1.7/ Не се правете на модератори/администартори в сянка!Няколко примера:
  -Ако даден въпрос за бан, или нещо свързано с админите НЕ Е КЪМ ВАС не пишете в темата.
  -Мнения от рода "Сървъри скоро няма да се пускат / нови админи няма да се слагат / сложени НЕ от админ се приема като модератор/админ в сянка и мненията ще бъдат редактирани / съответно изтривани от модераторския екип на CS.sector.BG!
  /1.8/ Тук влизат главно ДЕЦА. Абсолютно забранени са мненията с порнографски снимки, текстове и др. 
  /1.8(2)/ Допълнение: При публичното показване във форума, на снимки/клипове с детска порнография се наказва с перманентен бан!
  /1.9/ Недопустимо е пускането на теми с явни зверства и жестокости в материалите в тях (видео, текст), както и теми, искащи подобни материали!
  /2.0/ Забранени са теми с текст "здравейте", "как сте", "добро утро", "лека нощ", и други тем подобни. Темите ще бъдат изтривани при първа модераторска възможност, а при второ нарушение потребителя ще бъде изгонен от форума/бан/.
  /2.1/ За да могат потребителите да Ви помогнат заглавието на темата трябва да е максимално описателно и възможно най-подходящо.
 • /2.2/ Забранени са темите от типа "Как да изкарате пари от ЦС, от този сайт и от онзи сайт". Директно ще бъдат трити от модераторите!

ПОЛИТИКА на CS.Sector.BG

 • /I/ Модераторите и администраторите имат право да слагат бан и без предупреждения - затова спазвайте правилата! Максимума за предупреждения е два пъти, след това.. червен картон  +.
  /II/ Ако смятате, че темата Ви е заключена/изтрита неподходящо и не е била против правилата се обърнете към модератора заключил темата, или към главния модератор.
  /III/ Ние също сме хора и имаме право на личен живот извън [натисни тук]
  Ако нямате веднага отговор не бързайте да "дигате" (ъпвате) темата през 5 минути. 
  /IV/ Админи/модератори запазват правото си да редактират и добавят нови правила.


[ Редактирано вт юни 07 2016, 12:30 ]
Най-отгоре
{SENDPM=12}
 

Иди:     Най-отгоре

Colour Key:
Главен Администратор, Администратор, Support, Екип, CS Админ, VIP, Miss Sector.BG, Потребител

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF
Powered by e107 Forum System