Добре дошли

Потребителско име:

Парола:


Запомни ме

[ ]

Свържи се с нас

Форуми

Редактори:Kobri, Lucky, SleepWalker, perfektnoto savur6enstvo, Lummox, -ThugLife-, Xfirb, pochti perfekten*, Keep Hope Alive
Автор Отговор
Tomorrowland
нд юли 09 2017, 01:50
Регистриран потребител #32032
Регистриран: чт май 18 2017, 10:38
съобщения: 4
Здравейте на всички останали ЦС играчи. Тази тема мисля да я споделя с всички Вас и мисля че ще е полезна на много от играчите който не могат по дадена или друга причина да си цъкат тук.
Първото което бих запитал администрацията: Защо банове от 1-2-3-9 години стоят като перм. Тук някой хора са израснали буквално, тоест били са на 11 напсували са главен и са бан во-веки. Лично аз познавам такива хора и е хубаво дори и перм бановете да се чистят ежегодно, все пак девствените ни мустаци израснаха тук, ама вече се бръснем, дори си оформяме брадата с тример.
Второ - Всичко знаем че дадени випове в определен период от време стават админи, тези админи са имали дразги с други играчи от сървъра и те понасят по-строги наказания от адекватните, банове по стотици хиляди часове и гагове които продължават дълго колкото необятната вселена.
Трето - ЦС 1.6 бавно и славно се изнизва от нас, така както бавно и славно ни излизат бели косъмчета на главите, а на някой им окапват и те. Нека бъдем така добри да запазим Сектор, като последното място в което приятно може да си играем ЦС-а преди този прекрасен 17 годишен момент да свърши, премахнете всички банове и гагове на не знам си колко години, за да може да поиграем и да понапълним сървърите както преди.


[ Редактирано нд юли 09 2017, 02:14 ]
Най-отгоре
{SENDPM=32032}
 

Иди:     Най-отгоре

Colour Key:
Главен Администратор, Администратор, Support, Екип, CS Админ, VIP, Miss Sector.BG, Потребител

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF
Powered by e107 Forum System