Добре дошли

Потребителско име:

Парола:


Запомни ме

[ ]

Форуми

Отиди на страница   <<        >>  
Редактори:Kobri, ATAKA-, SleepWalker, ATAKA, perfektnoto savur6enstvo, Logitech_, Lummox, Could I Have This Kiss Forever, SleepWalker-, Xfirb
Автор Отговор
Pisanka
вт яну 30 2018, 03:14
Регистриран потребител #32412
Регистриран: вт ное 07 2017, 10:44
съобщения: 20
Хахахаха то вече го обърнаха хората на ебавка, ама какво няма
Атака, ако говориш на мене, ти както виждаш никове не съм споменала, просто реших да отбележа, че някой хора имат титли от месеци насам, дали за по седмица или повече - за без пари, което не е много справедливо спрямо тези които си плащаме, или не мислиш така? единия човек с титла ДО СКОРО в съсвъра дори си нямаше идея, че за тях става посредством ваучер, карта и т.н., каква ирония само.. ама както и да е ;D

[ Редактирано вт яну 30 2018, 03:16 ]
Най-отгоре
{SENDPM=32412}
the Myth
вт яну 30 2018, 06:57
Регистриран потребител #32397
Регистриран: пт ное 03 2017, 11:38
съобщения: 17
Вчера бях свидетел, как се дава титла на аванта, но няма да коментирам кой и на кого, защото играча също като мен играе в веригата от както я има. Колеги, както съм казал по-горе, ефекта от тези дискусии е нулев, защото хората си вярват, че са някакви всевишни богове, и акъл НЕ може да им се дава. Правят тема в стил кажете си мнението, и отговарят с не ни казвайте какво да правим, всичко е точно не се палете, смейте се комична е ситуацията. Майната им на титлите, тя не те прави по-добър играч! Аз съм получавал титла от по-старият колектив, но те ценяха и имаха някакво уважение. Между другото да ви подсетя, макар че като стана това вие най-вероятно не сте били админи, но тъй като ще играем по тънката лайсна - Преди 6-7 години някой от главните каза, че който заколи някой админ (имаше 4-5 в сървъра) Получава кредити.. не помня колко бяха, но им ударих 7-8 ножа, а кредити НЕ съм видял още Писанка, ако човекът, когото си видяла с титла, която не е заплатил, замисли се дали не играе тук от 10 години, и не я е заслужил както каза АТАКА. Някои хора (като мен) толко смо-и и ваучери са набутали тук, че не титла а и авп с бира и семки трябва да им дават в игра. Да не говорим колко проекта са правени за тази верига, и е имало само потупване по рамото и едно "браво". Dragonclaw, i murtiary никога не бих ги обидил, защото и те направиха ДОСТА за веригата, но не означава че ще ви се мазня и няма да казвам нещата такива, каквито са! Относно кандидатурата за админ, преди 1-2 години ме караха да ставам, но като гледам какви смешни интриги има МЕЖДУ КОЛЕКТИВА ви, няма как да се занимавам с такива хора. Относно това, кой се занимавал с титли кой не, последно единствено Dragonclaw се занимаваше ама наистина се занимаваше с веригата, сега гледам момичето се опитва да направи нещо, но не е запозната с много неща, така че не я съдете, не е тя виновна. Шуробаджанащина идва от народа, докато не се промени народа и сектора няма да се промени, защото админите са от народа, а не някакви богове, за каквито се имат те като им дадат по 1 флаг.
Най-отгоре
{SENDPM=32397}
elif
вт яну 30 2018, 06:58
Регистриран потребител #30521
Регистриран: ср мар 30 2016, 02:28
съобщения: 98
the Myth написа ...

Здравейте! Такава тема през годините съм виждал ПОНЕ 3 в сектор, и НИТО ЕДИН ПЪТ не е имало промяна или последствия за тях. Който е тук от по-отдавна би го потвърдил!
Мислите ли, че е нужно пак да правите подобна тема, за да си вадите изводи? Ако имате ПОНЕ МАЛКО интелект, ще погледнете темата за оплаквания от админи..примерно?! Вижте само колко ГРЕШНИ бана за игра с хак има, и си направете изводите колко стават тия хора за админи. Както каза wurko, както и аз бях написал преди 2 месеца (ама няма кой да чете) тук админ се става почти по полов път. Проблемът е, че когато някой главен админ се откаже от поста, назначава друг - свой как да го кажа..СИМПАТИЧЕН познат. Този познат от своя страна дава права на сульо и пульо, които пък са му симпатични на него. И така админи стават хора, и познания на играта колкото на куче шахматист. Вашите админи НЕ могат да преценят дали някой е хак или не - вижда се в темата с оплаквания, а вие ни питате какво ни е мнението за тях.. е как какво ПРЕКРАСНО! Някои "отговорници" ги виждам в игра за по 20-30 минути, и гледайки колко са "добри" няма как да очаквам да ръководят добре състава си, камоли да преценяват на кой ГЪЗОЛИЗЕЦ да дадат права. Искаш оплакване ЕТО ТИ ОПЛАКВАНЕ ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ НАПРАВИТЕ!
Nick - Cokerde, всеки път като влиза, пича издава звуци на нечувани от човешкото общество създания, пречи на играта и се държи като пълен олигофрен, да не говорим, че не може да хитне и спящ ленивец. Днес стигнах до извода, че този индивид и ENIO може да са един и същ кретен! Въпроса ми е, ЗАЩО той има права и с какво допринася на веригата. ПС: знам, че вече има предупреждение за "адекватното" си поведение.
Въпрос номер 2- КОЙ И ЗАЩО даде права на този индивид, който не се различава по нищо от нашият приятел enio, нищо чудно и да е той. КОЙ ПРЕДЛОЖИ Cokerde, и защо? тук тази точка я оставям.
Колко админа има, които са с стаж в компетишъните в играта - 5ци, състезания и.т.н. или поне най-малкото да са играли в някой микс.
Какъв стаж имат админите ви, че да им давате права да БАНВАТ играчи, и как решихте, че те могат да ги преценяват. Колко пъти трябва момчетата от боковна зила да качват демота, за да им махате бана? И това го гледам от ГОДИНИИИИИИ. Викал съм хора, с които съм играл 5ци ДОСТА АМА ДОСТА време и биват банвани моменталически за хак. Естествено те не са на такова ниво, че да ви се молят та им махнете бана, за да влезнат да играят с вашите админи с "ЗАВИДНИ" умения. Пичове от ония дни някой се беше оплакал, че е баннат за АЙМ хак, и се оказа че бил чист.. КАК ЩЕ ОБЪРКАШ АЙМ БЕ?! Какво да ти кажа за админите, ще ти кажа, че ако си събереш екип от 5 човека, и ги прикарам на 5ци нама да издържат и първият халф.

Искам СПЕЦИАЛНО ТЕБ да те поздравя за следното - Днес беше в Д2 сървъра, и ти обясних, че играя в сектор ОТ КАКТО ГО ИМА, и до сега нито 1 път не съм искал титла или точки. През всичките тези години съм давал пари за вип, кога 5 кога 10 лева..Помолих те дали може да сложите ня мен и още 3-4 момчета (които също играят тук от 100 години) по една обща титла пернамент.
Получих следният УНИЗИТЕЛЕН отговор - за код от 10 лева ще ти дам титла за 30 дни. Е БРАВО, ако съм събирал парите, които съм давал на тази верига С ПРЕКРАСЕН КОЛЕКНИВ през годините, сигурно щях да я купя, през цялото това време помолих за ЕДНО нещо..шибана титла, и вие ми казвате, че срещу 10 лева, ще ми сложите за 30 дни. По-добре да не ми бяхте отговорили.

Имам положително мнение за: maaginen, damnatio memoriae, feline, faith, много ми се иска и 5q и markycha да имат права. КАЗАХ.Велка,говориш за опит и сборки и накрая споменаваш името на Feline Почти всички от изброените са ми симпатични,но ако имаш късмет,двама от тях са чули за друго освен масака ;pp Просто да се оправи flex-a,всичко друго са празни приказки.
Най-отгоре
{SENDPM=30521}
the Myth
вт яну 30 2018, 07:03
Регистриран потребител #32397
Регистриран: пт ное 03 2017, 11:38
съобщения: 17
Виж, дори не съм в добро отношение с това момиче, но когато някой си върши работата ДОБРЕ, трябва да се оценява. Забравил съм да спомена и Sleepwalker, за което се извинявам. С мааагинен също не се имаме, бих казал, че не ме понася, НО както казах по-горе.. на черното бяло не мога да кажа.
Най-отгоре
{SENDPM=32397}
ATAKA
вт яну 30 2018, 07:33
HEAD AдМИН

Регистриран потребител #10615
Регистриран: нд сеп 20 2009, 08:03
съобщения: 597
Pisanka, the Myth, не съм се доуточнил и вие не сте ме разбрали
Поставям титли и то на 99% в темата дето пишат са играчи от фън сървърите - там е моето поле на изява, не класиците.

Относно този потребител, за когото стана дума - "Каската" титлата не му е "заслужена", защото играе от 10 години. Той си е платил глобална такава - за 50 лв. Но след няколко дена ми пусна ваучери копирани от няколко страници назад, за това той в няколко сървъра е с друга, различна титла от тази която е заявил. Защо? За да му даойде акъла в главата и да не ме лъже отново

the Myth, разповежданията от Кобри са различни. Титли не може да сложим ей така, защото ти си си бил плащал от 10 години насам. Кобри е упоменал, че титли изрично се дават само и единствено с/у ваучери. СМС-ите (мързеливият начин за вип) не се толерира. Така че, ако подновяваш випа с ваучер - си поставяй кода в темата. Дали си си изтрил мейла, след като си ползвал този код или си хвърлил картонения носител в кофата, нас не ни интересува и съответно за това няма да получиш нищо насреща.

Процесът е двустранен - код с/у титла. Не предоставяш код = няма титла!
Най-отгоре
{SENDPM=10615}
DAMIAN CHERNIQ
ср яну 31 2018, 07:08
Регистриран потребител #26168
Регистриран: чт яну 23 2014, 09:40
съобщения: 45
На мен не ми пука за вашите титли, флагове и драми слагайте си ги на който искате. Искам просто като влезна да пострелям да не си дигам нервите с прозрачни глупаци. За какво сте ги сложили тея админи в Масива, за красота ли? То тях ги е страх да банват за да не си загубят скъпоценните права. Очевидни играчи с помагала играят с часове, дни и месеци без никаква реакция. Някой трябва да влезе с айм хак че да изяде бана евентуално и то за 48 часа след което пак може да си влиза. Освен да ми вотват абсурдни мапове по 10пъти докато не се изберат, аз друга работа не виждам да вършат. Превърнахте го в пародия и тоя съврър, напълнихте го с деца с помагала които се прикриват на on/off и с Warrior Player-и които се движат със стрелките.
Най-отгоре
{SENDPM=26168}
Mortuary
ср яну 31 2018, 08:29
Регистриран потребител #27046
Регистриран: чт юни 05 2014, 11:10
съобщения: 295
Благодаря ти за мнението, ще вземем мерки.
Най-отгоре
{SENDPM=27046}
RUSKI STANDART !
ср яну 31 2018, 09:26
Регистриран потребител #19308
Регистриран: чт ное 03 2011, 02:00
съобщения: 851
the Myth написа ...

Вчера бях свидетел, как се дава титла на аванта, но няма да коментирам кой и на кого, защото играча също като мен играе в веригата от както я има. Колеги, както съм казал по-горе, ефекта от тези дискусии е нулев, защото хората си вярват, че са някакви всевишни богове, и акъл НЕ може да им се дава. Правят тема в стил кажете си мнението, и отговарят с не ни казвайте какво да правим, всичко е точно не се палете, смейте се комична е ситуацията. Майната им на титлите, тя не те прави по-добър играч! Аз съм получавал титла от по-старият колектив, но те ценяха и имаха някакво уважение. Между другото да ви подсетя, макар че като стана това вие най-вероятно не сте били админи, но тъй като ще играем по тънката лайсна - Преди 6-7 години някой от главните каза, че който заколи някой админ (имаше 4-5 в сървъра) Получава кредити.. не помня колко бяха, но им ударих 7-8 ножа, а кредити НЕ съм видял още Писанка, ако човекът, когото си видяла с титла, която не е заплатил, замисли се дали не играе тук от 10 години, и не я е заслужил както каза АТАКА. Някои хора (като мен) толко смо-и и ваучери са набутали тук, че не титла а и авп с бира и семки трябва да им дават в игра. Да не говорим колко проекта са правени за тази верига, и е имало само потупване по рамото и едно "браво". Dragonclaw, i murtiary никога не бих ги обидил, защото и те направиха ДОСТА за веригата, но не означава че ще ви се мазня и няма да казвам нещата такива, каквито са! Относно кандидатурата за админ, преди 1-2 години ме караха да ставам, но като гледам какви смешни интриги има МЕЖДУ КОЛЕКТИВА ви, няма как да се занимавам с такива хора. Относно това, кой се занимавал с титли кой не, последно единствено Dragonclaw се занимаваше ама наистина се занимаваше с веригата, сега гледам момичето се опитва да направи нещо, но не е запозната с много неща, така че не я съдете, не е тя виновна. Шуробаджанащина идва от народа, докато не се промени народа и сектора няма да се промени, защото админите са от народа, а не някакви богове, за каквито се имат те като им дадат по 1 флаг.


Когато бях админ точно за тази ебавка с коленето на админ и кредитите винаги съм си я спазвал. Смс-и съм пращал от моя телефон и съм плащал за да си получи някой заслужения подарък който му е обещан. Също съм давал и кодове непотърсени от
спечелени състезания, но след като ти не помниш, аз помня... Както и да е, темата е друга. Винаги ще има много недоволни и малко доволни. Но всеобщият проблем наистина е, че админите ги е страх и не им се занимава докато им върви играта, да баннат, гагнат, кикнат някой. Другото не толкова приятно нещо, което се случва във веригата е, че админите вече свободно си псуват в сървъра... Този ли е примера?!
Най-отгоре
{SENDPM=19308}
wyrko_o
ср яну 31 2018, 09:34
Регистриран потребител #31521
Регистриран: нд яну 01 2017, 09:04
съобщения: 205
Псуването в сървърите го остави настрана, админ ме обижда в темата за оплаквания, където съм предоставил доказателства за нарушенията му, а след това влиза по-висшестоящият от него, но негов приятел, който му е дал правата, трие му помията и моите доказателства, за да го покрие и пише, че при следващ мой пост ще бъда баннат от форума?

П.П. Забравих да отбележа, че и до ден днешен този админ все още не е наказан макар многократните му доказани нарушения. И после искате да вярваме, че нещо ще се промени... нема как да стане. Рибата се вмирисва откъм главата.

[ Редактирано ср яну 31 2018, 09:38 ]
Най-отгоре
{SENDPM=31521}
afk
чт фев 01 2018, 11:24
Регистриран потребител #31132
Регистриран: пн сеп 12 2016, 06:20
съобщения: 4
Аз лично съм доволен от админите до преди 6 дена когато ме банаха за 24 ч. за лал хак и качих демото в сайта следователно останових че съм банат за 240 ч. от хаве кисс! с причина но флаш хак ситуацията е че през смоке на ярд стрелям поради причина че 2ките хвърлиха смока правя хс на някой и тва било хак не че ми е вързало а било хак.. искам да се разгледа случая и да ми се махне банна! м4а1?---?
Най-отгоре
{SENDPM=31132}
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Colour Key:
Главен Администратор, Администратор, Support, Екип, CS Админ, VIP, Miss Sector.BG, Потребител

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF
Powered by e107 Forum System