Това е темата, в която ще можете да се оплачете от даден админ или получите информация, защо сте баннати/гагнати!
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО при оплакване от админ, трябва да имате снимка или демо, в което да се вижда неговото нарушение. Ако не предоставите снимка или демо оплакването ще се счита за НЕВАЛИДНО! Образец:
Ник на админа:
Причина за оплакването.
Доказателство.
Ако не знаете как се прави демо погледенете тази тема -> [натисни тук].
Ако искате да получите информация относно поставен гаг/бан, трябва да напишете точния си ник, вид на наказанието, сървърът и админът, който ви е поставил наказание. Образец:
Ник:
Вид наказание:
Сървър:
Админ:
При оплакване от БАН, трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да предоставите автоматичния демо запис (auto-demo) и снимките направени от админ, които се намират във вашата cstrike папка на играта!
За хората с оригинален Counter-Strike (STEAM): C:\Program Files\Steam\steamaapps\common\Half-Life\cstrike
При хората с 64 bit-ов Windows играта се намира в Program Files (x86).
Името на автоматичния демо запис е като името на сървъра, а снимките са с името на картата.
Примери:
Демо: SECTOR_BG_Classic_Dust2.dem Снимки: de_dust20000, de_dust20001 и т.н.
При направени снимки от администратор, ще получите следното съобщение в чата на играта:
** Screenshot taken on player "vashiq_nick" by admin "nick_admin" (06/13/2018 - 20:50:49) **
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО предоставяйте, всички снимки направени от админ! При несъответствие на снимките и демо записът оплакването Ви няма да бъде взето под внимание.
Ник - Just An Awp Бан - 720 часа Сървър - Dust2 Only Админ - Sleepwalker
Админа влиза и на първата врътка ме банва без дори да ме е гледал предоставям демо бтв.. играя в сектор от много години и всички ме знаят ( Za Men Si Prosto 300$ ) i ( Just An Awp )
SleepWalker: Бан в Dust2 Only нямаш. Баннат си в Нормал. Това демо е от д2, а снимките са ти направени от админът, който те е баннал и се намират в папка cstrike с името на картата.
"Bannat si na 06.08.2018 ot Uns70ppabl3, ostavashto vreme: 72 chas(a) Furen
Има 2ма човека у сървара играем на някъв огромен мап аз им викам дайте ртв щото хората излязоха, и изляох за 30 сек , после влизам пак в цс и гледам моя френд ме е банал на празния сървар дето чаках да сменим мапа просто. Иначе не седя афк.
Наказанието ти остава, а следващия път, в който бъдеш хванат да седиш афк, то ще бъде увеличено драстично.
После защо са ви флудят сървара , еми ето за подобни неща. Защо нямало хора в сърварите... Еми банвайте ме
Ти си единственят, който седи афк и по този начин пречиш на останалите, но как да ти го обясним като ти не можеш да ни разбереш?