Редактори:Kobri, Lucky, SleepWalker, perfektnoto savur6enstvo, Lummox, -ThugLife-, Could I Have This Kiss Forever, SleepWalker-, Xfirb, pochti perfekten*
Zdraveyte stava vipros za ban koyto neznam za6to go polu4ih igraysi normalno sis nika na Enio vliza SLEPWALKER ima banva i to pernament pisah mu i toy neznae za kakvo me bannal ako samo za edin nik se banva igra4 po dobre da ne igray
Дай повече инфо: С какъв ник точно си играл? Дай си IP-то. Кога е станало това нещо? В кой сървър? Без инфо няма как да проверим. Не сме врачки. И пиши на кирилица.
Вид наказание: "Beshe bannat ot ADMIN Ivancho Kalpazancho.
Prichina: reason."
Сървър: d2
Админ:Ivan
Не искам да развалям уважението си, но но понякога хората не могат да сдържат гнева си какво ще кажете за глупав админ Просто си играя играта и той ме банва, без да иска wargod Не разбирам, измама ли е, когато някой играе с 50 пинга? Или се брои за измама, ако играе по-добре от повечето играчи с 50 пинга? съжалявам г-н админ това ли е екип от сериозни админи с дългогодишен опит
Оставям демото тук [натисни тук] и видеозапис за още повече
доказателство [натисни тук] и моля, гледайте внимателно демонстрацията и проверете за мами или cfg скриптове или нещо подобно. благодаря..
Здравейте, днес получих бан от въпросният админ след като го убих 4-5 пъти. 0sR.n00b.uk и удължен от Keep Hope Alive
Ник - getabe
Бан - 742 часа
Сървър - Dust2 classic international
Админ - 0sR.n00b.uk, Keep Hope Alive Причина за бана ми е 16 бит. Нямам представа какво означава и какво точно съм нарушил. Бих желал да получа демо и обяснение защо плащам толкова пари, да играя в сървар в който админа си ме банва без предупреждение. Дори да има причина, би било редно, да ми кажат, ако съм направил нещо нередно. Моля, да ми пратите официален отговор на -имейл-. Също така искам да ме информирате дали продадените ми услуги ще бъдат компенсирани за времето което не мога да ги ползвам и съответно ако бана остане за цялото заплатено време. Благодаря предварително.
Кобри, От доста време си оставил веригата на произвол на съдбата, но поне хвърляй по едно око на какви хора даваш права.. Г-н Andjero ще ми покажеш ли демото където напсувах твоето приятелче и каква е тежката обида която казах за 5 часа гаг без предупреждение? И вместо да вземеш отношение по това,че тоя iTs Me b1tcHezZ 3ти рунд върви по мен и ме флашва за нарочно, защото нямам вип антифлаш, ти нито попита нито нищо, а направо гагваш и то не за мап ами за 5 часа. Знам,че са ти важни фрагчетата, но поне питай аджеба за какво иде реч. nick: r6 - | GALAXY-S Server massive gag
Много добре си го изрязал, дай преди това да видим цялото демо, то ще покаже в в админския ти чат как ме флашва всеки рунд подред и как говори по микрофона и как на зададен въпрос провокира.
Защо не е демо А видео? или не ти изнася смешна история..