Редактори:Kobri, Lucky, SleepWalker, perfektnoto savur6enstvo, Lummox, -ThugLife-, Could I Have This Kiss Forever, SleepWalker-, Xfirb, pochti perfekten*
Ник: Niklaus Вид наказание: Kicked :"Bannat si na 14.11.2022 ot Dechev, ostavashto vreme: 24 chas(a). Prichina: wall. Сьрвьр: масива Aдмин:Dechev за 3 рунда разбра че съм wall поне уаргод нещо [натисни тук] - Линк за сваляне
Ник: shalamaNoff Админ: Alone in the dark Сървър: Classic Dust2 #1 Причина: Банна ме без предупреждение. В неговите представи съм със "wall"!!! Демо : [натисни тук]
Nickname: Ragnar Lothbrok Исках от админ Късай Рекси да си пуснe wargod да сканира, защото ми стана много съмнителен, след 10-15 молби да си пусне wargod, Ivancho Kalpazancho ме гагна. Та въпроса ми е защо Иванчо ме гагва за молби към админ да си пудне wg и защо не мога да искам на админ да го направи, та админите не могат да се възползват от не позволени средства ли? btw, ако беше чист от морална гледна точка, ще ше доброволно да си го прати.. Сървара е: SECTOR MASSIVE Благодаря за отговора, предварително.
Здравей и тук. Не може да ми искаш wargod, защото не е включено в правилата. Съответно не съм длъжен да го правя. Ако се съмняваш в мен, започваш да правиш демота и пращаш.Със сигурност ще има кой да ги прегледа и ако има какво да се докаже,ще си понеса последствията.От морална гледна точка не мисля,че е нужно да ти доказвам каквото и да било. Успех.
Nickname:Hackoo^ Admin:аlone in the dark Вид наказание: "Gag, 144 chasa, Prichina: obidi kum admini, drazgi, iska WG na admin. Za kuv se pomisli ?" Сървър: Classic MASSIVE Не съм обиждал никого... Не съм искал WG на никого, въпреки че и админ да си, какво ти пречи да изпратиш WG за спокойствието на играчите в сървъра. Админ не се става, за да имаш право да искаш WG на хората, а за да наказваш по съществен начин нарушителите. И къде в правилата пише, че е забранено да се иска WG от админ и защо се перифразира като обида или дразга или нещо нередно !? А в случая аз съм гагнат дори без причина, защото не съм обиждал, нагрубявал и т.н. никого, нито съм искал WG, но админът реши, че трябва да ме гагне за 144 часа. П.С. - Не одобрявам поставянето на наказание, заради искане на WG на "играч с права да наказва"(админ), само защото е админ. Освен това Ragnar Lothbrok не е обиждал. Дори каза на Късай Рекси, че ще му се извини, ако WG-а не засече нищо. Е, разултата е, че и двамата сме гагнати, защото Късай Рекси си крие WG от Ragnar Lothbrok, след като му беше поискан с определено нормален и неарогантен тон.
Уверявам Ви в това, че админите на SECTOR са добре запознати с правилата и игра с помощни средства от тяхна страна се стремим да не допускаме. Въпреки всичко когато имате съмнение за някой админ най-доброто, което може да направите е да съберете доказателства задължително с thetime, и да ги качите отново тук.
Бъдете сигурни, че при доказателство, на което ясно се вижда админ в нарушение от тази гледна точка правата му ще бъдат махнати на момента!
Относно гаговете - следете този коментар ще пиша и по тази тема: