Добре дошли

Потребителско име:

Парола:


Запомни ме

[ ]

Свържи се с нас

Форуми

SECTOR.BG Counter-Strike Community - The Best CS 1.6 Servers in the World! :: Форуми :: Администрация :: Администрация
 
<< Предишна тема | Следваща тема >>
[анкета] Доволни ли сте от админите в сървърите?
Отиди на страница       >>  
Редактори:Kobri, Lucky, SleepWalker, perfektnoto savur6enstvo, Logitech_, Lummox, Could I Have This Kiss Forever, SleepWalker-, PA, Xfirb, StuntLife
Темата е затворена
Автор Отговор
SleepWalker
чт окт 15 2020, 09:11
Head Admin

Регистриран потребител #10270
Регистриран: чт сеп 17 2009, 04:11
съобщения: 474

Доволни ли сте от админите в сървърите?

Could I Have This Kiss Forever –Да

Could I Have This Kiss Forever - Не

Lummox - Да

Lummox - Не

Xfirb - Да

Xfirb - Не

trey - Да

trey - Не

Logitech_ - Да

Logitech_ - He

Lucky - Да

Lucky - Не

StuntLife - Да

StuntLife - He

zEx | Drax - Да

zEx | Drax - He

Feline. - Да

Feline. - He

El Chapo Guzman - Да

El Chapo Guzman - He

Veronica - Да

Veronica - Не

PA – Да

РА - Не

DavidofF - Да

DavidofF - He

beliq ! - Да

beliq ! - He

Dark Execution3R - Да

Dark Execution3R - He

Veselqka - Да

Veselqka - He

C0rpsemaker - Да

C0rpsemaker - He

S1mbol - Да

S1mbol - He

quattro - Да

quattro - He

2BONA - Да

2BONA - He

ToHHu MoHHTaHHa - Да

ToHHu MoHHTaHHa - He

bellissimo - Да

bellissimo - He

nAk yMpEx - Дa

nAk yMpEx - He

Lud li si be ` - Да

Lud li si be `- He

Unlimited Power | Paladine - Да

Unlimited Power | Paladine - He

BuguMo_HeBuguM_ - Да

BuguMo_HeBuguM_ - Не

CHIRUSA - Да

CHIRUSA - He

arawN - Да

arawN - He

BLADE777 - Да

BLADE777- He

zZenom - Да

zZenom - He

*SkuLL - Да

*SkuLL - He

E Chonata ! - Да

E Chonata ! - He

ZONIK - Да

ZONIK - He

[V]*[E]*[N]*[O]*[M] - Да

[V]*[E]*[N]*[O]*[M] - Не

Happy13 - Да

Happy13 - He

V9 ! - Да

V9 ! - He

Veronicca - Да

Veronicca - He

750ml - Да

750ml - He

`ThugLife - Да

`ThugLife - He

BeLo - Да

BeLo - He

Tono - Дa

Tono - He

Gazeto_007 - Да

Gazeto_007 - Не

CoKeRdE - Да

CoKeRdE - He

*VP* - Да

*VP* - He

Firefighter - Да

Firefighter - He

npax - Да

npax - He

Deathstroke - Да

Deathstroke - He

u.6.6.k. - Optimal - Да

u.6.6.k - Optimal - He

fT*KasKaTa - Да

fT*KasKaTa - Не

Kris_9087 - Да

Kris_9087 - He

Нямате права да гласувате в тази анкета

гласувания: 337

Имате право на повече от едно гласуване и ще помоля да гласувате само за тези админи от сървърите, в които играете. Ако имате критики и предложения към конкретен админ, моля да споделите тук. Въпреки, че главните админи не присъстват в анкетата, не се притеснявайте да пишете и за тях!
 
Анкетата нарочно е достъпна само за играчите с активни абонаменти, като по този начин нито админите, нито тарикатите с многото никове ще могат да манипулират вота!


[ Редактирано чт окт 15 2020, 10:30 ]
Най-отгоре
{SENDPM=10270}
pate^pilot
чт окт 15 2020, 10:53
Регистриран потребител #32723
Регистриран: вт фев 13 2018, 02:00
съобщения: 3
ToHHu MoHHTaHHa- Не
Най-отгоре
{SENDPM=32723}
Thug Life
чт окт 15 2020, 11:56
Регистриран потребител #300
Регистриран: пт апр 17 2009, 04:31
съобщения: 136
Доволен съм,но има малко излишък.В масива особено вечер играчите се знаят и няма ядове (като пропуснем,че понякога забравят,че вече са на по 25 30 години и не е нормално да се псуват за една игра😀😀всичко друго е в реда на нещата)и 4-5 админа според мен са достатъчни.Това е мое мнение. ☺
Най-отгоре
{SENDPM=300}
Joro Atanasov
сб окт 17 2020, 02:01
Регистриран потребител #33811
Регистриран: пт май 24 2019, 04:16
съобщения: 15
Logitech_ - ДА! Винаги се отзовава на молбите на играчите, било то за това да поиска уаргод на някой съмнителен играч, или пък когато някой псува, предупреждава, не се съобразява с това дали има добри отношения с дадения играч. С две думи - безпристрастен и винаги си върши правилно работата.
StuntLife - НЕ! Няколко пъти съм бил свидетел как играчи се псуват, а въпросният админ даже не им прави забележка...играе си играта и не го интересува какво се случва по време на игра. Също така, няколко пъти по време на игра съм му писал на админския чат да провери някой играч с уаргод дали е хакер, или пък съм му писал да упражни правото си на админ и да направи забележка на играчи, които псуват - отговор никакъв.
zEx | Drax - НЕ! Първият администратор, от няколко, които използват правата си,просто да се водят за такива. Дори при най - елементарното изказване спрямо него от играчи, се започва "Ти май искаш да летиш към бокса, не се заяждай с мен, внимавай". Като цяло използва правата си не да върши работата си, а по скоро - "Аз съм администратор, не можете да ме пипнете и нямате право да ми говорите каквото и да е, аз винаги съм прав", това могат да го докажат доста хора, които са получили неправомерен гаг от него. С две думи - влиза късно вечерта, за да играе, а не да си върши работата, заяжда се като се мисли, че щом е администратор всеки е длъжен да му мълчи, и държи правата си, просто защото смята, че така всеки има респект към него...смятам, че такива играчи, не би трябвало да имат права в тези сървъри.
Feline. - ДА! Върши си добре работата, отзивчива е когато някой играч се обърне за нещо към нея. На момента се намесва когато играчи се псуват, прави забележка, ако е нужно поставя и гаг.
El Chapo Guzman - НЕ! Вторият от няколко играча, които ползват правата си само като някакъв своебразен щит - едва ли не е недосегаем щом е администратор. Безумно много моменти в които, влиза и започва да се състезава с играчите, че бил най - добрия, започва да ги дразни, като през това време не обръща внимание на това, че други се псуват, че има съмнителни хора за хак - никакъв смисъл от това да има права, хората пред него се псуват на майка, той дори забележка не им прави, да не говорим, че не различава дали даден играч може би е с хак, няма познания за видовете хак в тази игра.
Veronica - НЕ! Твърде прибързано взима решенията си когато става въпрос за това дали да гагне някой. Един от малкото администратори, които са пристрастни. Лично на мен ми е махала гаг като е бил 72 часа, а ми го премахна още на първия ден по молба на друг играч - като съм виновен си нося последствията, не би трябвало мой или на някой друг играч, гаг да бъде намаляван или премахнат. Смятам, че няма психиката да се справя в екстремни ситуации, когато пред нея има спорове и винаги малко или много пристрастието и към някои играчи и пречи на точна преценка, което не би трябвало един администратор да прави.
РА - НЕ! Твърде рядко влиза в игра последните месеци - само ви запълва бройка.
DavidofF - ДА! Въпреки, че последните месеци и той е доста по неактивен, смятам, че това е един от администраторите, които си вършат добре работатата и знаят значението на това какво е да си администратор.
beliq ! - ДА!
Veselqka - НЕ! Същите доводи като при StuntLife. Съсредоточава се твърде много в играта си, и сякаш забравя, че е администратор, което не е правилно защото и при него ми се е случвало няколко пъти да го помоля да обърне внимание на играчи, които псуват или мен, или се псуват самите те и отговор - ЗЕРО.
S1mbol - ДА!
quatrro - ДА!
2BONA - НЕ! Твърде "зелена" е момичето да бъде администратор в такива сървъри, а и напоследък не е активна.
BuguMo_HeBuguM - НЕ! Не знам кой и поради каква причина сложи това момче като администратор, но е тотално сгрешил. Играч който постоянно бави играта и не се вълнува от бомба, не се вълнува и от време не би трябвало да има права. Също така, няколко пъти е получавал бан затова, че се катери по маповете с помощ от други играчи, при това съвсем скоро, малко преди да му дадете въпросните права. Няма идея какво е хак, поне така смятам, има много "свои" хора в сървърите, което му пречи на преценката и защитава своите си, дори и те да не са прави. С две думи - човек на някой от главните админи може би, който просто не става за администратор.
CHIRUSA - НЕ! Може би единственият админ който има права без да знае защо ги има и единственият който ги е получил просто по препоръка от някой друг администратор. Като някои други гореизброени - влиза, играе си играта, не го вълнуват хакери, не го вълнуват спорове между играчи - никакъв смисъл от това да бъде администратор при вас, само заема място за някой читав човек, който знае защо са му дадени права.
Може да има сърдити от изброените и сега да почнат да ме следят под лупа когато сме в игра, но бъзиците по време на игра са едно, а това да си вършите работата за която сте наети е съвсем друго нещо.
Най-отгоре
{SENDPM=33811}
[A*C*A*B*]pavel
сб окт 17 2020, 09:25
Регистриран потребител #17439
Регистриран: сб мар 12 2011, 06:25
съобщения: 68
Въпреки че не съм ВИП в момента - няма админ, който да е бил на линия и да не е реагирал, когато съм репортвал играч. Включително и тук в сайта съм писал и в по-голямата част от случаите е влизал някой и е решавал казуса.
Най-отгоре
{SENDPM=17439}
krasso
сб окт 17 2020, 10:21
Регистриран потребител #30999
Регистриран: пн авг 01 2016, 01:36
съобщения: 15
Няма полза от тая анкета, защото реално тия които имат най-много отрицателни гласове, няма да бъдат премахнати, така или иначе. Друго на ръка, че няма редовен админ в д2-то, както одеве, имаше някъв със 10240204 пинг, тичка и глави раздава, но няма админ който да си свърши работата. Всички се заплесвате в масива и до там... От толкова много админи, супер малко са тия които реално си вършат работата когато се наложи! Другите са само за присъствие и ТИТЛАта, виж ме аз съм админ!
Най-отгоре
{SENDPM=30999}
Thug Life
сб окт 17 2020, 11:53
Регистриран потребител #300
Регистриран: пт апр 17 2009, 04:31
съобщения: 136
Това е нормално вече не сме на по 17-18 и да сме айляк,всеки си има работа,семейство или ангажименти.Трябва да сме доволни,че има още верига която да е активна и хората да полагат усилия да можем ние да разпускаме вечер.Играта е на 20 години ако не сме ние старите кучета,няма кои теен да се зариби и да е играе.За мен няма лош админ,щом спазваш добрия тон и играеш чисто няма ядове.
Най-отгоре
{SENDPM=300}
-Uzunov-
пн окт 19 2020, 01:59
Регистриран потребител #31043
Регистриран: ср авг 17 2016, 05:44
съобщения: 20
krasso написа ...

Няма полза от тая анкета, защото реално тия които имат най-много отрицателни гласове, няма да бъдат премахнати, така или иначе. Друго на ръка, че няма редовен админ в д2-то, както одеве, имаше някъв със 10240204 пинг, тичка и глави раздава, но няма админ който да си свърши работата. Всички се заплесвате в масива и до там... От толкова много админи, супер малко са тия които реално си вършат работата когато се наложи! Другите са само за присъствие и ТИТЛАта, виж ме аз съм админ!


Нормално е анкетите да нямат тежест за изгонването на админ. Пълно е с провинциални комплексари, които наговарят едни или други хора, които изобщо не играят във въпросния сървър, да гласуват с минус. Преди няколко години и на мен ми направиха така и много ясно, че не ме махнаха. Един админ винаги ще е харесван от едни и мразен от други. Но за това се иска малко мозък. Тия шимпанзета, дето наказвах аз, са си такива...

Колкото до теб, не знам какъв е конкретния ти опит с екипа. Аз нямам проблеми.

[ Редактирано пн окт 19 2020, 02:03 ]
Най-отгоре
{SENDPM=31043}
Minib
пн окт 19 2020, 03:53
Регистриран потребител #30005
Регистриран: чт яну 14 2016, 07:35
съобщения: 84
Никакви ядове с админите .. топ са си .. иии krasso потърси проблема в себе си не админите
Най-отгоре
{SENDPM=30005}
ibiza*
пн окт 19 2020, 11:01
Регистриран потребител #26933
Регистриран: нд май 18 2014, 08:35
съобщения: 6
Общо взето Жоро Атанасов описа всички ситуации в сървъра! Съгласен съм със всичко казано от човека! Бих добавил един огромен минус за CHIRUSA! Няма как да гагнеш 7 пъти и да кикнеш безброй пъти ник "shibai pruchko..." с причина "ника ти е твърден обиден" при положение,че в игра беше и ника "Admiral Pedal" и за него не се каза дума даже! Няма да коментирам останалите никове които са познати от 10-15 години и са доста по-обидни! Момчето просто се е взело за ПАЗИТЕЛЯ НА СЕКТОРА Иначе да е жив и здрав![ Редактирано пн окт 19 2020, 11:04 ]
Най-отгоре
{SENDPM=26933}
Отиди на страница       >>   

Иди:     Най-отгоре

Colour Key:
Главен Администратор, Администратор, Support, Екип, CS Админ, VIP, Miss Sector.BG, Потребител

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF
Powered by e107 Forum System