В CS.SECTOR.BG най-напред се издигат на по-високи нива админите, които ходят да пият с главните. Тях ги правят моментално 4-ти левъл в игра и админи в сайта. А другите които НЕ сме чалгари, но пък сме най-активните в игра и си вършим работата - трябва да им се молим за буквички към правата, а на тях им се свидят - все едно пари им искаш А играчи цъкащи с явни хакчета, но си плащат за ВИП привилегии - им се махат бановете, защото без техните парички - Сектора ще фалира. Смях.
1 година преди да се регна тук,значи към 2008 година.Играл съм 5-6 години 1.6 и 4 години ЦС ГО.В общи линии преди да стана на 18-19 години почти не съм цъкал игри.Играл съм 1.5 5-6 пъти в кварталата зала с приятели и тва е.
За първи път седнах на компютър в зала през есента на 2001г и първото нещо което ми пуснаха да играя беше cs 1.3, след това като излезе 1.5 и сървърите на опти-лан играех до самото им закриване 2011г, Първия ваучер който си взех за опти-лан беше през 2006г
След това се преместих тук в третата верига на Кобри и от тогава само тук с 3-4годишна пауза.
Всичко запчона през далечната 1999 и любимият half life...след това 1,3 и натам общо взето нагоре го казаха... и до ден днешен останаха само две игри, които не мога да спра да играя - ЦС 1.6 и диабло 2...
2000г. 2002-2004 cpl квалификации 2005-2008 пауза от компетишън цс. 2008-2011та по ланове, съпорт в iNNERFiRE, няколко сборки с авери и много 2-ри и 3-ти места в бг. 2009-uknown масака сектор и мания 2012- 2ри гамехост Пловдив (паднахме от HSBG) 2012-играта умря.
от 2007 ма играя цс 1.6 като 10 години и повече съм играл с cs v23 mania edition , и още го пазя Още 25г ще се играе 1.6 и по-скоро ще умре global offensiva както стана с source , текстурите и динамиката на 1.6 в момента е най-доброто за shoot person игра.
Много носталгична тема През далечната 99та бяхме направили малко квартално клубче с 6 компа, и точно там след дълго и мъчително точене през супер-бавната и прекъсваща връзка с модем през телефонната мрежа, в крайна сметка успях да сваля една от първите бета версии - 5.2 мисля Въпреки че играта все още беше мега недоклатена и бъгава, всичките се зарибихме нечовешки и от този ден нататък почти само това се плющеше денонощно
Срам ме е да кажа коя година бяхме 2-3 клас и в залите цъкахме първо half life, после cs_assault, militia, 747 на cs 1.1 версия. Играеше се със стрелките, оптиката с ентър.. 3/2 беше на 3/1, нямаше фамас и щит.. Имаше много як мод на hl май беше Outlaws дето цъкаш с каубои и индианци
Срам ме е да кажа коя година бяхме 2-3 клас и в залите цъкахме първо half life, после cs_assault, militia, 747 на cs 1.1 версия. Играеше се със стрелките, оптиката с ентър.. 3/2 беше на 3/1, нямаше фамас и щит.. Имаше много як мод на hl май беше Outlaws дето цъкаш с каубои и индианци
Това за което говориш за каубоите - мисля че се казваше Half-Life Wanted или нещо подобно.
А иначе на тази малката карта на 1.5 се побърквахме