AoE-Gabriella написа ... Предполагам, че имате история на най-активните и най-дългосрочните V.I.P акаунти в сървърите. - Сложете им опция за slap. Те си знаят работата.
За жалост и сред тези с най-активните и стари випове има такива, които ще злоупотребяват. Най-добре е с кандидатури и slap да го получават вече като админи, а не като випове.
Другият вариант е с Camp Meter, но вече няколко пъти е слаган и мненията са били доста негативни, може евентуално да се пробва отново при желание от страна на играчите.
Решението е много елементарно написах го и в предния ми пост rundtime да се направи 1:15...без допълнителни плъгини товарене на сървъра и без ограничения. По този начин терористите ще имат по-малко време и ще са "принудени" да пробият някъде или много скоро ще ги тресне светкавицата. Вярвам че след като някой умре 2-3 пъти от време вече ще се сети какво трябва да прави. А ако все още не е загрял какво трябва да прави останалите ~20 играчи ще чакат доста по-малко. Динамиката на играта ще се промени тотално. HF>
Решението е много елементарно написах го и в предния ми пост rundtime да се направи 1:15...без допълнителни плъгини товарене на сървъра и без ограничения. По този начин терористите ще имат по-малко време и ще са "принудени" да пробият някъде или много скоро ще ги тресне светкавицата. Вярвам че след като някой умре 2-3 пъти от време вече ще се сети какво трябва да прави. А ако все още не е загрял какво трябва да прави останалите ~20 играчи ще чакат доста по-малко. Динамиката на играта ще се промени тотално. HF>
Според мен това няма да помогне. Ти решил ли си да играеш като мишка и да стоиш в базата - дали ще е 1:45 или 1:15 все тая. Светкавицата е крайния резултат и те с играта си така или иначе я очакват. Според мен трябва да има кандидатури за slap опция, но тази слап опция трябва да е валидна и срещу VIP играчи, защото повечето чакащи са точно такива.
AoE-Gabriella написа ... Предполагам, че имате история на най-активните и най-дългосрочните V.I.P акаунти в сървърите. - Сложете им опция за slap. Те си знаят работата.
</div> <div> </div> <div>За жалост и сред тези с най-активните и стари випове има такива, които ще злоупотребяват. Най-добре е с кандидатури и slap да го получават вече като админи, а не като випове. </div> <div> </div> <div>Другият вариант е с Camp Meter, но вече няколко пъти е слаган и мненията са били доста негативни, може евентуално да се пробва отново при желание от страна на играчите.</div>