Тъй като последно време Massive вечерта е 32/32 нон-стоп и аз и още хора не може да влезем с часове в съвръва имам няколко предложения 1. Или да се сложи някъв плъгин който киква троловете които за 15-20 мин са по 5-6 фрага и са дошли на маса в сървъра , с едната ръка държат мишката с другата режат луканки и са на 5-та ракия 2. Или Да се сложи някъква допълнителна екстра за 5-6 лева с лимитиран брои която да прави слот и киква супер випа Не може играчи който правят по 50 над фрага на мап и са дошли да играят играта да не влизат с часове в сървъра , защото безработните пияници и тролове са налазили в сървара от 5 часа и е 32/32 до 10 вечерта и използват сървъра за skype да говорят кой каква салата е направил, кой колко ракия е изпил ,колко набил детето си "Светкавично бързо влизане дори при пълен сървър! Писнало ти е да чакаш докато се освободи местенце в любимият ти сървър? Няма проблем! Чрез резервираният слот ще можеш да влизаш дори при пълен сървър когато си поискаш" Не знам защо лъжете с тва светкавично влизане , тука последните 4-5 дена хората с които съм в теамспеак не влизаме по над 50 минути в съвръра
От сега ти го казвам, че това твойто обръщение няма да го бъде! Първо, не мисля, че някой ще е съгласен да си е дал парите за суперВипа, и да бъде кикнат. И 2-ро, крайно токсик обръщение! 3-то Нямаш никакво отношение, към абсолютно никого! Скоро се опита да ме тролиш, аз не ти обърнах внимание, и спря да пишеш. Ще те помоля, да спреш да си правиш труда, да ми пишеш каквото и да било, засечем ли се в сървъра, просто си играй играта!
Здравей, както може би се досещаш, това е общност. Всеки тук влиза да разпусне и да обмени някоя друга приказка с останалите. Конкретно за Масива, 2/3 от играчите в него се познават и лично. Сам се сещаш, че няма как да си мълачт и да не споделят нищо, а и все пак не сме на турнир с награден фонд, а играем за развлечение. Не знам от кога точно играеш тук и дали си играл преди, но абсолютно всяка зима положението в масива е 32/32 вечерно време, особено през почивните дни.
По второто ти предложение, то е технически невъзможно. Когато сървъра е 32/32, то това означава, че всички игрални слотове са заети и дори ние админите не можем да влезем, след като няма свободен слот - също чакаме за място. Виждам, че си цитирал и текст от описанието на ВИП екстрите. Явно обаче не си прочел хубаво какво пише там, а именно:
написа ... последният влязъл без тази екстра автоматично ще бъде изритан и ваше височество моментално ще се намести на негово място
тоест, докато има хора без ВИП Резервиран слот, то те ще бъдат киквани от такива със, а когато всички в сървъра са с резервиран слот, то вече няма кой да бъде кикнат, защото всички слотове са заети от играчи, които са платили за тях.
п.п. Подходът ти е тотално грешен и неуважителен към останалите.
Квазимодо , приятел на всички ни се е случвало да почакаме .. също така доста неуважително и арогатно държание , няма как примерно някой които си е платил, но не е много добър да бъде "изритван" заради "pr0" като ваше височество абсолютно напротив , има хора в сервера влизат да разпуснат след тежкия работен ден, какво пречи , че са обсъдили темата с "ракията и салатата" повечето играчи са над 33+ мисля , че е съвсем нормално вечерта да сипят ракия а не сок от вишна! Хубав ден дано не си останал с впечатление, че те обиждам
Който иска разнообразие да отиде в Масакрето, рядко влизам, но вечерно време 9-10 часа от фул сървъв 32/32 за минути се изпразва.
Сървъра се изпразва и на brute_force като реши да се празни! Кобри малко несериозно е да махаш мапове на основание 1 коментар идващ от човек който сам казва, че влиза рядко. Факт,кгб,Агрена се играят и си е фул сървъра. Върни ги.