Редактори:Kobri, Lucky, SleepWalker, perfektnoto savur6enstvo, Lummox, -ThugLife-, Could I Have This Kiss Forever, SleepWalker-, Xfirb, pochti perfekten*
Явно наистина всичко за теб е пари .. Щом си закъсал та да се молиш да ти пращат смс-и така мило мило ясно на къде отиват нещата поне имай малко достойнство и не се излагай по този начин
Кубрате не си мисли че играчите могат да са безкрайно търпеливи към админите и че нервите им издържат на всякаква провокация ! именно админите са тея които трябва да са по търпеливи и да търсят баланса вместо да си търсят причина с която да накажат някой играч , да не му отговарят и да му трият постовете ай малко по сериозно се отнасяй стига си взимал страната на подчинените си , не ти ли стана ясно че от както ги няма Welcome, Violator, EOS, TERMINATE, веригата тръгна в грешна посока? казвам ти търси по търпеливи админи които имат желание да помагат на хората а не да се възползват с паравата си и да изнервят играчите после да ги изкарват тях виновни защото са си платили !!!
аз защо все си мисля ,че CS-a трябва да е за забавление ,а не да си късаме нервите погледни в подфорум 'Проблеми' - кога имам пусната тема с проблем и кога се реши. take it easy tigers
Нямам проблем с правилата, но защо админите не ги спазват?! Говоря за админите само в класиците. Виждал съм админи да кикват играчи, за да влезнат техни проятели. Случвало ми се е някой да ме напсува, да му върна (не с псувня) и админа да ме банне за 1 седмица...
може би играеш от повече време от мен или по повече часове ,но аз лично влизам само в уаркрафта и jumpa на сектор.бг и никога не съм виждал админ да си превишава правата ,а играя в тази верига от 5-6г. странно
Мати, троловете и интригантите не са добре дошли тук, още повече ако са рекордно-бързо осрали се бивши админи (ако не бъркам).
Луитсу, кой админ, защо не си се оплакал и представил доказателства?
Павел, гледам ти темата, не е като да не са се опитали да ти помогнат, за такива частни случаи проблема може да е от безкрайно много неща, които не зависят от нас а от твоят комп/уиндоус/рутер/доставчик.
Нямам проблем с правилата, но защо админите не ги спазват?! Говоря за админите само в класиците. Виждал съм админи да кикват играчи, за да влезнат техни проятели. Случвало ми се е някой да ме напсува, да му върна (не с псувня) и админа да ме банне за 1 седмица...
Щом те е баннал за 1 седмица, сигурно си потърсил обяснение в темата за оплакване от админите - дай линк към твоя пост? В класиците има 2-3 админа, които могат да банват за толкова дълго време - кайи кой е? Само с празни приказки, мисля че е несериозно да се говори - по този начин само показвате, че сами си търсите наказанията!
Мати, троловете и интригантите не са добре дошли тук, още повече ако са рекордно-бързо осрали се бивши админи (ако не бъркам).
Луитсу, кой админ, защо не си се оплакал и представил доказателства?
Павел, гледам ти темата, не е като да не са се опитали да ти помогнат, за такива частни случаи проблема може да е от безкрайно много неща, които не зависят от нас а от твоят комп/уиндоус/рутер/доставчик.
останах неразбран - исках да кажа ,че от нерви файда няма проявих разбиране и проблема се реши - без значение кой какво е правил
Аз имам само едно питане към потребителите, коментирали относно спирането не смс-ите и то е следното- не мислите ли, че сте достатъчно големи и с достатъчно умствен багаж, за да разберете кое ви е изгодно и кое не? Защо е нужно да се спират, като кратко точно и ясно са посочени ваучерите под СМС-ите? Не сте нито на 3, нито на 10, че да има кой да тича по вас и да ви спира да не направите това и онова.