Крайно време е да се организираме и за забавления извън пределите на екрана, като мисля да стартираме с лесно достъпните за всеки, картинг и еърсофт, а пиянските изпълнения ще ги оставим за след спортните мероприятия
Картинг надали има нужда да разяснявам какво е, би трябвало всички да знаете и повечето да сте карали поне веднъж.
Еърсофта е сравнително нов спорт, подобен на пейнтбола, в който обаче вместо маркери с причудливи форми, се използват много по-точни и далекобойни пневматични реплики на огнестрелните оръжия, стрелящи с 6мм пластмасови сачми. Няма да навлизам в подробности как и защо се е зародил еърсофта, нито да ви заливам с ненужни цифри, само ще спомена, че всичко е започнало заради тренировъчните нужди на военните, но ние няма да се вживяваме в ролята на войничета и да се разхождаме из горите с пълна екипировка, докато изпълняваме досадни засукани мисии и стреляме чат-пат по нещо в далечината. Ние ще наблегнем на бързата и динамична игра, изпълнена с много екшън, и стрелба както на открито, така и от близко разстояние в сгради, максимално наподобяваща тръпката от любимият ни CS!
Разглеждах снимките в групата и ми стана интересно - братята Краси и Жоро, които държаха пейнтбола на Горнобански път ли го организират? При тях във фабриката беше много веселко и знаят как да поставят укритията за да е интересно
Можеш да играеш с каквото си искаш, но това специално ми се вижда доста кекаво. Редовно правим групови поръчки от [натисни тук] Ела да пробваш различните оръжия и си харесай нещо за следващата поръчка.
Организираме се на приятелски начала, като почти всички редовни имаме собствени оръжия и екипировка, а двама от групата се грижат за финансирането и поддръжката на арсенала, чрез който всеки новодошъл може да пробва.
От вас се изисква само да дойдете и да пробвате 1 път ако ви хареса супер, ако не ви допадне просто сте загубили един следобед и сте потичали малко , нищо повече.Пушки има бол само хора трябват,забавата е гарантирана.