Добре дошли

Потребителско име:

Парола:


Запомни ме

[ ]

Свържи се с нас

Форуми

Редактори:Kobri, Lucky, SleepWalker, perfektnoto savur6enstvo, Lummox, -ThugLife-, Xfirb, pochti perfekten*, Keep Hope Alive
Автор Отговор
Sergoo
пт авг 28 2015, 11:29
Регистриран потребител #21597
Регистриран: вт юни 19 2012, 07:35
съобщения: 34
Така,Кобри, Кубрате, тука ще ти напиша едно открито писмо с всичката храна, която заслужаваш.

Оставяйки настрана, че си направил пълна помиярщина с ВИП - овете и да не може да се ползва ник на приятел, само ще ти направя 1-2 забележки.--

1. В тоя форум трябва да има секция #Massive# . Не, че някой много го отваря, щото ние се познаваме в голяма част, а щото просто си го ограничил до Classic, които влизат само по принуда в 30/31 и обратното. Колегите от Класик са добре дошли на следващата ни сбирка,

[натисни тук]

Това е групата. Пишете си ника, като се адвате )

2. Вместо да ходиш да играеш airsoft , вземи оправи сървърите - вота, админите и всичко . Ако искаш ше те свържа с управителя на ВИП, мой съученик и един от основателите на тая бойна стратегия за обучение в БГ, а и като цяло полезно обучение по света . Да си цъкате заедно, ама вземи се погрижи за тая верига най - накрая и чуй какво ти се говори. От 2 години искаме deltareid_sr2013 да се върне във вота, ама уй!.

3. Следи си админите, това не се трае. Не може някой да се меси в разговори, да вади думи от контекста и да раздава 764564 часа гаг. Някой от "ръководните" катили може ли да ми обясни, защо точно Veselka e с дожвотен бан от форума, или някакви хиляди часове. Кобри, ти можеш ли??
Не може играчи като ramb00 да са демотивирани да влизат, каквото и да са казали, или написали.
Оставете Цикера, perfektno,Овчикрак и Шано да ни решават маповете, кога кой е за бан, гаг и т.н.

Тва е, ако искаш ме чуй, ако не искаш, ше ти отиде ВИП - а и на тая верига

[ Редактирано сб авг 29 2015, 10:41 ]
Най-отгоре
{SENDPM=21597}
OdiGleiTeleTubis
сб авг 29 2015, 04:37
Регистриран потребител #28774
Регистриран: ср мар 11 2015, 09:00
съобщения: 48
Спокойно, скоро пак ще има тема, че ще се затварят сървъри или ще се вдигат ваучерите. То всъщност скоро си имаше повишение де: ВИП-а за дъст2 онли и Нормал вече си е само за дъст2. Ама не е станал по-евтин.
Най-отгоре
{SENDPM=28774}
Sls AMG
нд авг 30 2015, 06:51
Регистриран потребител #25748
Регистриран: ср дек 11 2013, 06:40
съобщения: 274
1- Няма подфорум #Масив, понеже има класик.Уверявам ви, че всяко едно мнение/коментар/пост се преглежда от всички редактори и админи внимателно.Вместо да пишете глупости и да ползвате форума да си изливате хранилките и да хейтвате, можете съвсем спокойно да дискутирате с нас(екипа) проблемите, както и да споделяте желанията си, опитваме се максимално да ви угодим.

2-Не мисля,че е уместно да държиш сметка за каквото и да било,на когото и да е било.Просто споделете кои мапове искате. Това, че този мап deltareid_sr2013 не е сложен, не означава, че някой не си е свършил работата, може би мапа прави проблеми(крашове или фейк клиент)

3-Админите се следят, както и дейността която извършват. Това не е ваша работа, никой от играчите които не са нарушавали правилата няма вашия проблем с админите.Вместо да плачкате за банове и гагове, се замислете защо се е стигнало до такива дълги наказания.Нито Веселка нито Рамб00 са цветя за мирисане, преди това са получавали предупреждения и по-кратки наказания, но файда от тях не е имало.Рамбо да не се демотивира от игра, трябва да се демотивира от хранилките които е писал, преди последния гаг. Дългите гагове се слагат съгласувано с екипа от админи в дадения сървър които имат наблюдения към играча както и с отговорника за админите.

Това, че Кобри ви кани на картинг,аирсофт и други забавления, само и само да не киснете цял ден пред компютрите и да циклите, не би трябвало да ви дава повод за нападки, в отговор на това вие почвате да обиждате и да нападате хората от екипа, които се грижат за вашите желания, както и да си позволявате да правите интриги, както между вас самите, така и с екипа.В масива ви е дадена най-голяма свобода, повечето се познавате помежду си и не ви гагваме за щяло и нещяло.Имате най-голямо разнообразие на мапове от всички останали сървъри и компромиси ви се правят постоянно.


[ Редактирано нд авг 30 2015, 09:20 ]
Най-отгоре
{SENDPM=25748}
 

Иди:     Най-отгоре

Colour Key:
Главен Администратор, Администратор, Support, Екип, CS Админ, VIP, Miss Sector.BG, Потребител

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF
Powered by e107 Forum System