Редактори:Kobri, Lucky, SleepWalker, perfektnoto savur6enstvo, Lummox, -ThugLife-, Could I Have This Kiss Forever, SleepWalker-, Xfirb, pochti perfekten*
Скъпи потребители, поради зачестилите проблеми с регистрацията, реших да разясня някои основни елементи:
1. Не регистрирайте никнейма си към имейл, който не ползвате, ако не желаете никнеймът ви да бъде откраднат;
2. При регистрация препоръчваме ползване на gmail, тъй като е далеч по-защитен;
3. Не регистрирайте никове със забранени символи в сайта, за да избегнете проблемите с входа. Такива символи са всички, различни от тире и долна черта, а именно !@№$&%€§*()+=,;'`"";
4. Влизайте в пощите си възможно най-редовно, за да не изчезне регистрацията ви там и някой друг да регистрира вашия никнейм;
5. Четете внимателно характеристиката на екстрите във ВИП системата, за да не активирате нещо, от което нямате нужда. Не възстановяваме ползвани кредити.
Изброените по-горе неща са от изключителна важност. CS.SECTOR.BG не носи отговорност за пропуснати по невнимание на потребителя привилегии.
Redfox написа ... Защо не мога да ползвам вип системата .. в Англия съм и от толкова изредени държави, от които можеш да си платиш вип Англия не е една от тях .. ??
Здравейте нов съм във сайта.Имам проблем значи влизам във Flex Aticheata пиша си никейма и паролата влизам във цсто и ми изписва че ника ми не е защитен а съм регистриран във сайта и съм изпратил смс и незнам какво да правя.
Имам въпросче. Пратих смс, дадох си точките за защита на nick, след това влязох и написах setinfo.. блябля и сега като влизам не ми иска парола, това означава ли, че nicka ми не е защитен? Иначе като пиша нещо в сървъра ми пише, че съм sector member. П.с. нямам писмо в пощата
Защита на ника с парола, имаш щом ти пише (Sector Member) ! Нужно е само 1 път да напишеш setinfo, и паролата ти е запазена Чрез заплащане с смс, няма никакво писмо!