Редактори:Kobri, Lucky, SleepWalker, perfektnoto savur6enstvo, Lummox, -ThugLife-, Could I Have This Kiss Forever, SleepWalker-, Xfirb, pochti perfekten*
Имам проблем с Furien.. навсякъде влизам, но не и там.. изписва ми Establishing network conection to server... след което изписва Retrying connection to server.. и не ми зарежда изобщо. Моля ако някои има този проблем да пише как да го оправя!
В конзолата писхе само : Connecting to 79.124.44.244:27015... Retrying 79.124.44.244:27015... Retrying 79.124.44.244:27015... Retrying 79.124.44.244:27015
Здравейте!Преди около 5мин включих играта и се опитах да играя в classic сървърите,но ми даде следната грешка,което бе много странно. [натисни тук] Само да вметна,че в другите сървъри този проблем го няма,но принципно аз не играя там толкова често отколкото в класика.
Имам проблем ! вчера се регистрирах и можех да си влизам нормално в сървърите но днес не мога ! когато се опитам да вляза ми изписва ``you have no entry to the server`` и незнам как да го оправя ! ако някой може да помогне благодаря