Ник в игра: awP**Smirnoff.com Сървър в който искате да сте админ: war3 / war3 respawn Вашето име: Илиян Актуална снимка: не мисля да споделя такава Години: 31 Време, което може да отделите за игра:2-3 часа вечер ( от към 11 до към 2 през ноща БГ време ) Град: Hereford ( Великобритания ) С какво се занимавате: работя 7 до 5 и след 5 С какво бихте допринесли за развитието на сървъра: аз вече го правя , като помагам при нужда със съвети или hint-ове за war3 към новите играчи...но и по-добър контрол по време на игра ( евентуално ) С две думи стремеж съм спокойна и релаксираща игра в сървърите
Сървър в който искате да сте админ: SECTOR.BG Classic DUST2 #1 18+ [Skins][HLstatsX]
Вашето име: Христо
Актуална снимка: Стафа,предимно ме знаете, но който иска ще му изпратя
Години: 29
Време, което може да отделите за игра: Предимно вечер, но и през деня също.(професията ми го позволява, хаха)
Град: Варна
С какво се занимавате: IT Software Engineer
С какво бихте допринесли за развитието на сървъра: Знаете ме. Аз съм спокоен и бих искал някак си това спокойствие да го предам и на другите играчи. Аз преди бях админ, но по мое желание се отказах от правата, понеже бях спрял да играя.
ONE ABOVE ALL DUST 2 INTERNATIONAL Любо 26 В зависимост от деня от 1-4 часа тъй като всеки един от нас учи/роботи или и двете , няма да преувеличавам с тези цифри. Шумен/Орхус като Орхус е градът в който живея вече шеста година , за тези който не знаят Орхус е в Дания Мениджър съм на отдел в една от най-големите складови компании в Дания, занимавам се предимно с логистика , арбитриране и водене на отдела в който работят околу 30на човека Както Ви писах във фейсбук предишният ми опит като админ е в цс зоне ,парадайс ,истинкия дреам 2008 имал съм мой сървъри знам как се работи с амхмодх от гаг до това да правя сървъри. Бих помогнал с натрупания опит който имам и с водене чрез пример. Мога да помагам също с организация на турнири и евенти.
ONE ABOVE ALL DUST 2 INTERNATIONAL Любо 26 В зависимост от деня от 1-4 часа тъй като всеки един от нас учи/роботи или и двете , няма да преувеличавам с тези цифри. Шумен/Орхус като Орхус е градът в който живея вече шеста година , за тези който не знаят Орхус е в Дания Мениджър съм на отдел в една от най-големите складови компании в Дания, занимавам се предимно с логистика , арбитриране и водене на отдела в който работят околу 30на човека Както Ви писах във фейсбук предишният ми опит като админ е в цс зоне ,парадайс ,истинкия дреам 2008 имал съм мой сървъри знам как се работи с амхмодх от гаг до това да правя сървъри. Бих помогнал с натрупания опит който имам и с водене чрез пример. Мога да помагам също с организация на турнири и евенти.
Сървър в който искате да сте админ: SECTOR.BG Classic Servers ( Dust 2)
Вашето име: Тодор
Актуална снимка: Мога да я пратя на лично
Години: 44
Време: Около 4-5 часа. Понякога и повече ( особено Уикенда)
Град: София
С какво се занимавате: Техник на Медицинска техника в Германия
С какво бихте допринесли за развитието на сървъра: Спазване на правилата и добрия тон между всички играчи. Самият аз никога не съм обидил никой с нищо. Също така трудно се ядосвам и мисля, че съм доста уравновесен и спокоен. VIP не ми трябва, защото съм такъв всеки месец от много отдавана. Помагам също така на други играчи с това да са ВИП Благодаря много за вниманието
Ник в игра: DuKi !!!!!!!! Сървър в който искате да сте админ: SECTOR.BG RESPAWN 18+ [Skins][Combos][ArmyRanks] Вашето име: ИВАН Актуална снимка: мога да е изпратя на лично Години:35 Време, което може да отделите за игра: 4-5 часа всеки ден Град: ПЛОВДИВ С какво се занимавате: имам заведение С какво бихте допринесли за развитието на сървъра: ще следя за нарушители и добрия тон в сървъра..