Ник в игра: Shattered Сървър в който искате да сте админ: DUST2 Classic Вашето име: Emil Актуална снимка: [натисни тук] Години:30 Време, което може да отделите за игра: Между 3-6 часа на ден Град: Дъблин С какво се занимавате: Supervisior във фабрика С какво бихте допринесли за развитието на сървъра: Доста години играя във сървърите бил помогнал на всеки с каквото има нужда както така ще следя стриктно за нарушителите в играта. П.С - Вече съм бил админ във Wrc3
Ник в игра: Demonn Сървър в който искате да сте админ: Zombie, Furien Вашето име:Ангел Актуална снимка: Години: 18 Време, което може да отделите за игра: 4-5 часа. През почивните дни мога да играя по цял ден . Град:Царево. С какво се занимавате: Ученик съм. С какво бихте допринесли за развитието на сървъра: Спокойна игра,изпълнена с много емоции.Наказание на хората,който развалят комфорта в сървъра.Помощ на потребителите който имат нужда,било то въпрос или нещо да им се помогне.
Ник в игра:NllRee Сървър в който искате да сте админ:Massive Вашето име:Георги Години:30 Актуална снимка:Ще дам на ЛС Време, което може да отделите за игра:2-3-4 часа Град:София С какво се занимавате:Работя в IT сферата. С какво бихте допринесли за развитието на сървъра:Ще следя за спазването правилата на сървъра и добрата атмосфера вътре в него.Ще помагам на играчите , ако имат някакви въпроси.
Ник в игра: NeverGiveUp Сървър в който искате да сте админ: Zombie Plague Apocalypse. Вашето име Христо Актуална снимка: На лично. Години: 16 скоро 17 Време, което може да отделите за игра: Ами доста, към 4 до 5 часа на ден. Град: Царево С какво се занимавате: Обикновенно с ЦС :Д С какво бихте допринесли за развитието на сървъра: С промени по сървъра [ако трябва]. Добра и интересна игра без дразги между играчите, играя в сървъра от както се помня и знам всичко за него като цяло. Така, че няма да има проблем с това да помагам на нови играчи!
Време, което може да отделите за игра: 3 - xxx часа на ден зависи от деня.
Град: Варна
С какво се занимавате: В сферата на бързи кредити и заложни къщи
С какво бихте допринесли за развитието на сървъра: Добра атмосфера, добър тон, всеки играч ще е еднакво равнопоставен. Безпристрастни решения към всеки. Ще помагам и отговарям на каквито и да е въпроси от играчите.
Сървър в който искате да сте админ: Jump [Easy/Average]
Вашето име: Алекс
Години: 24
Време, което може да отделите за игра: Всеки ден различно защотото работя може да бъде 3 часа или повече на ден. Град: Франция
С какво се занимавате: Игри С какво бихте допринесли за развитието на сървъра - Ще помагам новите играчи за да играят добре и ще следя виповете да ли се нарушават.
ONE ABOVE ALL DUST 2 INTERNATIONAL , Всички класик сървъри Любослав 26 В зависимост от деня от 1-4 часа тъй като всеки един от нас учи/роботи или и двете , няма да преувеличавам с тези цифри. Шумен/Орхус като Орхус е градът в който живея вече шеста година , за тези който не знаят Орхус е в Дания Мениджър съм на отдел в една от най-големите складови компании в Дания, занимавам се предимно с логистика , арбитриране и водене на отдела в който работят околу 30на човека Както Ви писах във фейсбук предишният ми опит като админ е в цс зоне парадайс истинкия дреам 2008 имал съм мой сървъри знам как се работи с амхмодх от гаг до това да правя сървъри. Бих помогнал с натрупания опит който имам и с водене чрез пример какво имам впредвид , няколко пъти в сървъра възникваха проблеми межди играчи/випове в който се заплашваше , че ще водят оплаквания и така нататък в тази ситуация като играч казах , че мога да взема отношение тъй като бях в игра и видях какво стана и от този момент имам готовност да съдействам за всякакви спорове и проблеми относно отношението и държанието на играчите едни към други. Ако имах права в тези моменти щях да предприема действия който биха потушили всякакви кавги като пожарникар запалено кошче за боклуци. Също така мога да правя разлика между играч който умее да играе и хакер , и не на последно място с организация ако решите да правите някакви турнири ,томболи, работи. Надявам се да вземете правилното решение и да ми дадете права.