Името ми е Петър /няма да си кажа фамилията/ от Стара Загора съм! 'Още уча и не се занимавам с нищо което онема време' Безделник на свободна практика съм Играя цс от както е излязъл ...ами кфо друго... А да имам златна рибка на име Гошо /за нещастие не изпълняваща желания (пробвал съм >.< )/ Най-глупавото нещо което съм чувал през живота си е : Голямо зелено нещо с шест дупки което може да падне от орех и да те убие - Билярдна маса. По характер съм даже по зле! Абе ако не се заяждате с мен всичко е ок !
Станимир Минков, на 16. Живея в град Плевен. Уча в ПГМЕТ гр.Плевен, специялност Телекомуникаций. През свободното си време, ако съм в нас играя ЦС, но ако имам възможност тренирам Футбол А през останалото време обичам да се разхождам с приятели
Аз, Аз... Аз по-добре да не казвам на колко съм ... Името ми е Дора, принципно съм от София, но по настоящем живея в САЩ и играя cs за fun ... когато не играя- работя или спрягам глагола "мотам се" ...завършила съм УНСС не помня вече кога ... абееее иначе казано НЕ СЕ ОПЛАКВАМ Have Fun All
Криси, за 16г ако съдя по снимките ти си надраснала възраста си ... давай по-спокойно, че ме е страх да се замисля след 10г например как ще изглеждаш кака (приятелски съвет)
Кака, това за нямането на грим нали не го написа точно на мен ? Не за друго, но съм сигурна, че не искаш да ти кажа дори какво и къде си сложила (понеже се вижда-не за друго)?
Цветомир Николов 17г. Роден и живеещ в Плевен ! Нещо за мен ммм занимавам се с футбол и кик бокс , имам сериозна приятелка общо взето това е ! Който му е интересно нещо повече да пита.
Казвам се Деян на 20 години съм. Роден съм и живея в град Варна. Работя като рекламно лице в един офис. Обичам да излизам с приятели, да ходя на плаж и разбира се да играя цс в сектора