Понеже съм на лаптоп в параметри ако напиша h w според резолюцията на монитора дали ще в същите параметри? Понеже се ми се пуска на малък екран и след множество рестарти ми става пълен екран и сега в момента, даже постоянно ми излиза съобщение че резолюциите не са в час. Ако някой знае нещо по въпроса да драсне
violator това -noforcemaccel къде се пише точно и има ли нещо пред него смисъл : cl,cmd и т.н.
когато стартираш Flex Anticheat-a, и точно под надписа Start Counter-Strike 1.6, има едно бяло поле и пред него пише Param(s). Е те точно там го пишеш това.
violator това -noforcemaccel къде се пише точно и има ли нещо пред него смисъл : cl,cmd и т.н.
когато стартираш Flex Anticheat-a, и точно под надписа Start Counter-Strike 1.6, има едно бяло поле и пред него пише Param(s). Е те точно там го пишеш това.
ДРАГИ ЦЕ-ЕС МАНИЯЦИ, ЗАПОВЯДАЙТЕ НАЙ-АКТУАЛНИЯТ: МАУСФИКС , върши чудесна работа неутрализирайки мишковата-акселерация на уиндоуса. Има го за всевъзможни прозорци
Получих въпроси как и дали може да се махне маусфикса: Да, може! Инструкции има на сайта от линка и е много просто! Когато го инсталирате, бъдете точни с кой файл точно инсталирате и какво ви е dpi на операционната, защото има значение.