Редактори:Kobri, Lucky, SleepWalker, perfektnoto savur6enstvo, Lummox, -ThugLife-, Could I Have This Kiss Forever, SleepWalker-, Xfirb, pochti perfekten*
Екипът взе решението на Cunning Fox да бъде поставен бан, поради наличието на червен уаргод и самопризнание от негова страна. Вече втори ден очакваме някакво развитие на надлъгването му с админа на уаргод, но търпението ни не е безкрайно. Банът ще бъде свален единствено ако червеният резултат бъде изтрит от страна на администратора на уаргод и се установи, че този резултат е False Positive. И нека да е ясно, че всеки ще го последва същото, ако бъде хванат с червен уаргод в нашите сървъри, дори и само да е "тествал" извън тях. В правилата изрично е упоменато, че е забранено използването на каквито и да е помощни средства.
Малко е смешно ,но както и да е ! Първо аз не съм пускал хак в вашите сървари ,а съм пуснал хак в моя си (New Game ) или как се вижда на снимката loopback (обратна верига ) и то с ботове с ник Duda! [натисни тук] - Линк за сваляне Това е огромна разлика ! НЕ СЪМ СИ ПРАВИЛ ЕКСПЕРИМЕНТ ВЪВ ВАШИТЕ СЪРВАРИ ДА ПРОБВАМ ХАК ! ТОВА Е МНОГО ВАЖНО ДА СЕ РАЗБЕРЕ ! Кога сам си направих Wg исках да видя ,дали ли ще остане следа ,както пре Ледения ,точно това ми бе целта и се оказах прав Думата (Forensics) точно означава ,че има следи от пускане хак ,но къде и кога няма точно обеснеие ! Ако бях влязял в друг сървар и бях направил там проверка ,щях ли да получа БАН ? Ако проверим всеки играч който влиза и се окаже ,че е има на компа си някакви съмнителни неща преди да играе при вас ,то тогава няма да останат играчи ! Това трябва да го запишите като правило тогава ,светнал ли си някъде дори да не е при вас да получаваш бан . Аз няма да споря за нищо ,аз съм си чист за себе си .Дали ще играя тука ми се тая ,не съм на 20 годни ,че живота ми да е cs Останете си с здраве и вършете повече работа ,защото ако не бях казал да му направят WG Ледения и да светне сега нямаше ,да съм банат .На всеки му ясно ,че е ваше момче ,чул съм как говори с админи на Ти и като събереш 2+2 и то ясно .Три пъти хванат и пак е тука .Но здраве да е млади сте не ви се сърдя ,аз съм на 49 години и просто се забавлявам !
Админа на ВГ ти иска конкретен файл още преди няколко дни, но ти в продължение на цели 2 страници от темата, упорито се опитваш да се правиш на хитър и не му го даваш, защото явно все пак се досещаш резултата какъв ще е...
Огромната разлика със случая при въпросният леден е, че след ръчна проверка от страна на ВГ админа се оказа, че засеченото при него изобщо няма нищо общо нито с хак, нито с ЦС, а при теб, ако все пак благоволиш да изпратиш това което ти иска, ще е очевидно помагало и няма да ти махне засичането!
Надали има добър играч който да не е проверяван, но дори и да бъде засечено нещо което в последствие се окаже фалшива тревога, както виждаш махаме бана.
В сектор "наши момчета" няма, а и за никого не е тайна че ледения е "любимец" не повечето от адамините и е гледан под лупа и до ден днешен, но в крайна сметка решенията се взимат безпристрастно и на база факти, а не на слухове и нагласа от страна на играчите.
Аз бих ти сложил бан и за споменаването на друга верига от която сектора да взема идеи. Опитваш се да ..... дявола във въздуха , воден само от омразата ти към някой който нито ти е в къщата ,нито го храниш, нито му плащаш сметките. И не се пише сървАр
Админа на ВГ ти иска конкретен файл още преди няколко дни, но ти в продължение на цели 2 страници от темата, упорито се опитваш да се правиш на хитър и не му го даваш, защото явно все пак се досещаш резултата какъв ще е...
Огромната разлика със случая при въпросният леден е, че след ръчна проверка от страна на ВГ админа се оказа, че засеченото при него изобщо няма нищо общо нито с хак, нито с ЦС, а при теб, ако все пак благоволиш да изпратиш това което ти иска, ще е очевидно помагало и няма да ти махне засичането!
Надали има добър играч който да не е проверяван, но дори и да бъде засечено нещо което в последствие се окаже фалшива тревога, както виждаш махаме бана.
В сектор "наши момчета" няма, а и за никого не е тайна че ледения е "любимец" не повечето от адамините и е гледан под лупа и до ден днешен, но в крайна сметка решенията се взимат безпристрастно и на база факти, а не на слухове и нагласа от страна на играчите.
Защо снимаш определен въпрос от Румънския админ ,дай на хората целия чат ??? [натисни тук] Не съм му бил дал файла Ми това какво е ??? Ето го файла и виж какво казва след това !!! [натисни тук] - Линк за изтегляне [натисни тук] - Линк за сваляне Защо не намери хака ,като е там вътре в папаката е,но конфигуринан ???? Защо ??? Я помисли и виж !!! Само една грешка направих и вече знам коя е ,че трябваше да му сложа друг конфигуруиран файл opengl.exe в папката и щеше да да изляза отрецателен . Не искам повевче да обеснявам как ,се прави защото ще се напълни с хакери и WG ,няма да има значение вече !!! Защо не ме засече ,кога го бях пуснал ,а чак после ??? Да кажа ли защо и да видиш ,каква вална ще последва от хакери . Не съм лапе да разпрострянявам хака и да се кефя ,не ми това е целта .Ще замълча и ще си изкарам "назанието" .Аз съм мъж ,а не ....! Да не мислиш ,че ще ти ревна да ми махаш банна ? Не ! Има правила ваши си ,ок ,мислите че наказвате ,ок .така да бъде .Сървари дал господ ,не се плаша 18 годи играя тая играя и след банове и наказания за глупости винаги намирам ,къде да отида и да играя ! Оставете всичко така ,аз съм бан да ви е кеф и на вас и на другите .Той е чист ,аз съм хак .Ок .Бъдете мъже ,а не като жени да врякате след всичко станало :"Ма тоя ми каза така по чата ,ма оня ме напсува .... "Дръжте се мъжки и не ревете ,че се напълни България с разбирачи и Нежно говорящи !!!